Top 10 beste make-up merken

Kwalitatieve make-up die op de juiste manier wordt aangebracht kan de uitstraling van de drager significant veranderen. Vrouwen die dagelijks make-up dragen, ervaren dat ze er daardoor nog beter uitzien, waardoor ze meer zelfvertrouwen krijgen. Er zijn zelfs vrouwen die absoluut niet zonder make-up de deur uit willen, omdat ze zich anders ‘kaal’ voelen. Een make-up die op de juiste manier wordt aangebracht kan de mooie delen van het gezicht accentueren en bepaalde oneffenheden die je liever niet wilt zien laten verdwijnen. Dit uit zich in een prachtig resultaat dat gezien mag worden.

 

  • Wat zijn de beste make-up merken van 2019?
  • Welke zijn als beste getest?
  • De meest verkochte make-up merken op een rijtje
  • Reviews van gebruikers
  • De informatie kan je bekijken op ICI Parix XL

 

Top 10 make-up merken. Welke zijn als beste getest?

Het aanbrengen van een goede make-up hoeft gelukkig niet veel tijd te kosten. Met wat oefening en de juiste producten kun je vaak al snel een prachtig effect bereiken. Zo kan de gezichtshuid een mooie, glanzende teint krijgen door te kiezen voor een foundation met een rijke textuur, en kunnen de lippen geaccentueerd worden met een romige lippenstift. De lippen kunnen zelfs nog een tikkeltje opvallender en voller gemaakt worden door de rand van de lippen te omlijnen met een lip potlood. Als je jouw lippen en gezichtshuid hebt voorzien van een mooie make-up, mag natuurlijk ook de rest van het gezicht niet vergeten worden. Een professionele mascara en eyeliner kunnen de oogopslag vergroten en natuurlijk is het belangrijk om als finishing touch een blush met een gezonde teint aan te brengen.

Top 10 beste make-up merken 2019

Zoals je hebt kunnen lezen zijn er erg veel verschillende beautyproducten om jezelf op te maken. Al deze producten zijn verkrijgbaar in talloze kleuren en ook de verschillende merken die deze producten ontwikkelen en produceren zijn niet op één hand te tellen. Toch zijn er een aantal merken die er echt uitspringen als het gaat om het ontwikkelen en produceren van make-up producten van hoogwaardige kwaliteit. Om jou te informeren over de beste make up merken hebben we een top 10 samengesteld. In deze top 10 beste make-up merken vind je merken die het best getest zijn en daarom een goede beoordeling hebben gekregen. Dankzij deze lijst kom je te weten welke merken de beste make-up in het assortiment hebben, waardoor je een weloverwogen keuze kunt maken.
 

 

Beste make-up merken top 10:

1. MAC

Een make-up merk dat goed past in de top 10 met beste make up merken 2018 is het merk MAC. MAC heeft een breed assortiment producten die beschikbaar zijn voor iedereen, ongeacht leeftijd, ras of sekse. Zelfexpressie staat bij dit merk voorop, evenals individualiteit.

2. Clinique

Volgens Clinique is het met de producten van dit merk altijd mogelijk om jouw huid te laten stralen, ongeacht het soort huid. Dit is dan ook de reden dat het merk toegevoegd is bij de beste make up merken en aanwezig mag zijn in deze top 10. Alle producten van dit merk worden ontwikkeld door dermatologen en zijn 100% parfumvrij.

3. Chanel

De luxe make-up van Chanel mag natuurlijk ook een plaats bezitten in de top 10 lijst met beste make up merken. Het merk staat bekend om de uiteenlopende producten die zeer luxe en van hoogwaardige kwaliteit zijn.

4. Dior

De kwalitatieve producten van Dior horen natuurlijk ook in deze beste make up merken top 10. Dankzij de make-up producten van Dior zul jij je altijd op en top vrouwelijk en elegant voelen. Met de uiteenlopende artikelen op het gebied van make-up heb je de mogelijkheid om jouw schoonheid te accentueren en het beste in jezelf naar boven te halen.

5. Estée Lauder

Onder de beste make up merken is natuurlijk ook Estée Lauder niet weg te denken. Het merk heeft als filosofie dat ze het beste aan ieder van ons willen geven. Estée Lauder heeft een veelzijdig aanbod met professionele make-up en blijft zich constant vernieuwen. Hierdoor weet je dat je altijd het beste kunt verwachten.

6. Sensai

Het onophoudelijk streven naar schoonheid heeft ervoor gezorgd dat Sensai staat waar het nu staat. Met onder andere prachtige foundations, lippenstiften met een rijke structuur en mascara’s die je ogen laten twinkelen, is Sensai een make-up merk dat er zeker mag zijn in deze top 10 lijst beste make up merken.

7. Lancôme

Betrouwbare service en onberispelijke kwaliteit: dat zijn de sleutelwoorden van Lancôme. Het merk valt onder de beste make up merken, omdat het een rijke verscheidenheid aan luxueuze producten met een Franse elegantie in het assortiment heeft.

8. Bobbi Brown

De make-up van Bobbi Brown zorgt ervoor dat je er goed uitziet, zodat je meer zelfvertrouwen kunt ervaren en vol in het leven kan staan. Met de juiste producten, een paar minuten en wat kennis, kun je de beste versie van jezelf worden.

9. L’Oréal Paris

Het aanbod met cosmetica van Loréal Paris is zeer volledig. De kennis van het merk in combinatie met de hoogwaardige producten uit het assortiment zorgt ervoor dat je precies kunt vinden waar je behoefte aan hebt.

10. Yves Saint Laurent

Het laatste merk in deze top 10 is de make-up van Yves Saint Laurent. Dit toonaangevende cosmeticamerk is als best getest en heeft een heel eigen karakter. Dit resulteert in prachtige cosmeticaproducten die jouw leven zullen verrijken.