Top 10 dagcrèmes

Een goede dagcrème is onmisbaar wanneer je dagelijks wilt genieten van een mooie, stralende huid zonder oneffenheden. Omdat er ontzettend veel dagcrèmes verkrijgbaar zijn, kan het aanbod soms als overweldigend ervaren worden. De zoektocht naar de beste dagcrèmes kan daarom af en toe best lastig zijn.

 

 

  • Wat zijn de best geteste dagcremes van 2019?
  • De beste koop
  • De meest verkochte crèmes
  • Gebruikers reviews
  • De info kan je vinden op ICI Parix XL

Top 10 dagcrèmes

 

Beste dagcrème van 2019

Een goede dagcrème moet niet te vet zijn, maar ook niet te waterig. Daarnaast moet de crème makkelijk smeerbaar zijn. Er bestaan dagcrèmes voor de gevoelige huid, maar ook voor de normale huid of de vette huid. Ook zijn er diverse crèmes beschikbaar voor probleemhuiden, zoals crèmes voor een gezichtshuid met verstopte poriën of crèmes voor de zeer droge huid. Ook kun je bekijken welke dagcrèmes het beste getest zijn. Beautyproducten kunnen daar sterk in verschillen. Een mooi potje zegt niet altijd iets over de inhoud. Lees ook eens de beste nachtcrèmes.
 

 

Top 10 dagcrèmes

Bij het uitzoeken van een dagcrème is het allereerst belangrijk om te bepalen wat jouw verwachtingen zijn van een gezichtscrème. Er bestaan bijvoorbeeld crèmes die voorzien zijn van SPF en daarmee jouw huid beschermen tegen deze zon. Of zoek je juist een crème die de huid voedt, maar ook een mooi kleurtje afgeeft? Het is bij de zoektocht naar een geschikte crème handig om te kijken naar de beste dagcrèmes die veel verkocht worden. Deze crèmes worden namelijk niet zomaar vaak verkocht en zijn juist de crèmes waar goede ervaringen mee zijn. Om je te helpen bij de zoektocht naar de beste dagcrème 2018, kun je hieronder de top 10 dagcrèmes uit 2018 bekijken.

 

Top 10 dagcrèmes 2019

 

1. GlamGlow Glowstarter Mega Illuminating Moisturizer Hydratant

GlamGlow Glowstarter Mega Illuminating Moisturizer - Top 10 dagcrèmes

Een crème die zeker valt onder de top 10 dagcrèmes is deze heerlijke crème die de huid voorziet van verhelderende pareldeeltjes. Dankzij de pareldeeltjes krijgt jouw gezichtshuid een intense glow en de aanwezige ingrediënten, zoals onder andere antioxidanten en vitaminen, voeden de huid optimaal.

2. Lancôme Advanced Multi-Correcting Rich Cream

Lancôme Advanced Multi Correcting Rich Cream - Top 10 dagcrèmes

Deze heerlijke crème met LR2412-Cx-Komplex maakt de huid gladder en laat rimpels verminderen. De crème zorgt voor diepe hydratatie van de huid en laat de huid gladder aanvoelen.

3. Artemis Age Correct Day Cream

Artemis Age Correct Day Cream - Top 10 dagcrèmes

Deze dagcrème is voorzien van sheaboter en bevat daarnaast waardevolle oliën die de conditie van de huid optimaliseren en het ontstaan van ouderdomsverschijnselen voorkomen.

4. Biotherm creme riche – droge huid

Biotherm creme riche droge huid - Top 10 dagcrèmes

Dit is een crème die de gezichtshuid direct hydrateert en daarnaast de huid veerkrachtig en comfortabel laat aanvoelen. Deze crème past goed in de top 10 dagcrèmes, omdat de crème tot wel 7 uur na gebruik zorgt voor de perfecte hydratatie.

5. Shiseido Refining moisturizer Enriched

Shiseido Refining moisturizer Enriched - Top 10 dagcrèmes

Nog een uitblinker in de top 10 dagcrèmes. Deze crème voorkomt het verschijnen van verschillende oneffenheden, zoals onzuiverheden en zichtbare poriën. Dankzij maximale hydratatie en vernieuwing van het huidoppervlak ziet de huid er fris en stralend uit.

6. Estée Lauder DayWear SPF15 Dry Skin

Estée Lauder DayWear SPF15 Dry Skin - Top 10 dagcrèmes

Een crème die helpt de tekenen van vroegtijdige huidveroudering te verminderen. We begrijpen goed dat deze crème in de top 10 dagcrèmes staat, omdat de crème de huid voorziet van essentiële antioxidanten en daarnaast bescherming biedt tegen UV-straling.

7. Annayake crème première Anti-Temps Action Plus

Annayake crème première Anti-Temps Action Plus - Top 10 dagcrèmes

Deze crème biedt ondersteuning bij het vernieuwen van de cellen en bestrijdt daarnaast vrije radicalen die zorgen voor huidveroudering.

8. Clarins Lift Anti-Rides Jour Peaux Sèches

Clarins Lift Anti-Rides Jour Peaux Sèches - Top 10 dagcrèmes

Een crème die voorzien is van een actieve rimpelformule die ervoor zorgt dat de elasticiteit van de huid behouden blijft. Daarnaast biedt de crème bescherming tegen invloeden van buitenaf.

9. MAC Studio Moisture Cream

MAC Studio Moisture Cream - Top 10 dagcrèmes

Een heerlijke crème die de huid optimaal voedt en daarnaast verstevigt en beschermt. Dit uit zich in een gezonde, stralende huid.

10. Payot Crème Riche Dermo-Apaisante

Payot Crème Riche Dermo Apaisante - Top 10 dagcrèmes

Behalve de voedende functie van deze crème, heeft de crème ook een kalmerend effect op de gevoelige gezichtshuid. Bevat geen parabenen of kleurstoffen.

 

Bekijk ook deze top 10 lijstjes: