Top 10 damesgeuren

Ben je op zoek naar de top 10 damesgeuren? Op deze pagina zie je een actuele top 10 damesgeuren. Ons beauty team vergelijkt de populairste parfum winkels met elkaar en kijkt wat de meest populaire geuren van dit moment zijn. Aan de hand daarvan wordt de top 10 damesgeuren samengesteld.

 

 

  • De meest verkochte damesgeuren van 2019
  • De meest populaire geuren
  • Elke prijscategorie
  • Betrouwbare reviews
  • De info en foto’s kan je vinden op ICI Parix XL

 

Top 10 parfum dames

De geur die je draagt zegt veel over jouw persoonlijkheid en hoe je jezelf op dat moment voelt. Wanneer je in een romantische bui bent kun je besluiten om te kiezen voor een heerlijke parfum met geurnoten als muskus en patchouli. Maar het kan ook voorkomen dat de zon schijnt en je een geur wilt dragen die ervoor zorgt dat jij je extra energiek voelt. Op die momenten kun je ervoor kiezen om alles uit jouw dag te halen met een geur die bestaat uit frisse sinaasappel en bergamot.

Top 10 damesgeuren

Je zult merken dat de damesgeuren die je draagt bepaalde herinneringen bij je naar boven brengen. Denk bijvoorbeeld aan dat heerlijke geurtje dat je droeg tijdens jouw trouwdag of de geur die je koos om te dragen op de dag dat je die promotie kreeg, waar je zo hard voor had gewerkt. Kortom: een geur doet soms meer met je dan je in eerste instantie zou denken.

Eau de parfum of eau de toilette

Behalve dat damesgeuren verkrijgbaar zijn met uiteenlopende geurnoten en daardoor zeer divers kunnen ruiken, kan er ook een verschil zitten in de sterkte van de geur. Zo bestaat er eau de parfum, maar ook eau de toilette. Eau de parfum is een stuk meer geconcentreerd dan eau de toilette, waardoor deze sterker ruikt en langer blijft hangen. Eau de toilette is de mildere variant en is minder sterk dan eau de parfum. De keuze tussen eau de parfum en eau de toilette is sterk afhankelijk van jouw persoonlijkheid en of je liever een parfum wilt dragen die duidelijk aanwezig is of juist wil gaan voor een geur in een mildere vorm.

Top 10 damesgeuren 2019

Omdat het aanbod met verschillende damesgeuren soms wat overweldigend kan zijn, hebben wij voor jou een voorselectie gemaakt met de top 10 damesgeuren 2018. In deze lijst kun je de meest verkochte damesgeuren vinden, zodat je vervolgens zelf de mogelijkheid hebt om te bepalen of deze geur bij jou of de ontvanger van de geur past. Dankzij deze top 10 weet je welke damesgeuren populair zijn en goed verkocht worden, waardoor je ervan uit kunt gaan dat de geuren zeer goed bij andere vrouwen in de smaak vallen. Omdat de aankomende feestdagen de ideale gelegenheid zijn om jezelf of iemand anders een heerlijke damesgeur cadeau te doen, kun je deze top 10 ook wel de naam ‘de top 10 damesgeuren kerst geven’. Wij weten in ieder geval al wat voor cadeau we willen krijgen tijdens de feestdagen!

 

 

Damesgeuren top 10:

 

1. Chanel – Gabrielle

Top 10 damesgeuren, Chanel Gabrielle

Deze nieuwe geur van Chanel wordt beschreven als een zonnige bloem en staat op nummer 1 in onze top 10. Deze geur is bij uitstek geschikt om cadeau te doen aan een dierbare. De ontvanger zal het exclusieve geschenk zeer waarderen.

2. Dior – J’adore

Dior - J'adore - Top 10 damesgeuren

3. Chanel – N5

Chanel - N5 - Top 10 damesgeuren

4. Paco Rabanne – Lady Million

Paco Rabanne - Lady Million - Top 10 damesgeuren

5. Dior – Miss Dior

Dior - Miss Dior - Top 10 damesgeuren

6. Chloé – Chloé Eau de Parfum

Chloé - Chloé Eau de Parfum - Top 10 damesgeuren

7. Lancôme – La Vie Est Belle

Lancôme - La Vie Est Belle - Top 10 damesgeuren

8. Chanel – Coco Mademoiselle

Chanel - Coco Mademoiselle - Top 10 damesgeuren

9. Jean Paul Gaultier – Classique

Jean Paul Gaultier - Classique - Top 10 damesgeuren

10. Guess – Seductive

Guess - Seductive - Top 10 damesgeuren

 

Bekijk ook de beauty pagina met nog veel meer leuke lijstjes of de herengeuren.