Top 10 eyeliners

Het gebruik van eyeliner kan veel doen voor jouw uitstraling. Met een eyeliner kun je ervoor zorgen dat de ogen groter lijken dan ze in werkelijkheid zijn of kun je een frissere oogopslag creëren na een nachtje doorhalen. Daarnaast is het met een eyeliner mogelijk om uiteenlopende ooglooks te maken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de look van icoon Twiggy of aan het maken van een ‘extreme cat eye’. Bekijk de top 10 eyeliners en kies de beste uit!

 

 

  • Wat zijn de beste eyeliners van 2019?
  • Welke zijn als beste getest?
  • De meest verkochte eyeliners op een rijtje
  • Reviews van gebruikers
  • De informatie kan je bekijken op ICI Parix XL

 

Top 10 eyeliners best getest en beoordeeld

Eyeliners zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. Er bestaan waterproof varianten die perfect blijven zitten tijdens een hevige regenbui, maar er zijn ook ‘normale’ eyeliners verkrijgbaar die je gemakkelijk met water van het gezicht kunt wassen. Ook kunnen eyeliners voorzien zijn van een zacht kwastje of er juist uitzien als een potlood. Bij beginners wordt er vaak geadviseerd om te kiezen voor een eyeliner in de vorm van een pen. Dit komt omdat een pen steviger is dan een kwastje, waardoor het gemakkelijker is om een mooie ‘wing’ te zetten.

Beste eyeliner 2019

Om jou te helpen met het uitzoeken van een goede eyeliner hebben we een top 10 eyeliners samengesteld. Deze top 10 beste eyeliner 2019 is zorgvuldig opgesteld en bestaat uit populaire eyeliners die veelvuldig verkocht worden en welke als beste zijn getest. Eyeliners zijn één van de meest gekochte beautyproducten.
 

 

Top 10 beste eyeliners:

1. Bobbi Brown Long-Wear Waterproof

Bobbi Brown Long Wear Waterproof - top10 eyeliner
De beste eyeliner is toch wel deze waterproof eyeliner van Bobbi Brown. Het heeft een sterke pigmentatie, waardoor de kleur erg intens is.

2. Estée Lauder Double Wear Infinite Waterproof

Estee Lauder Double Wear Infinite Waterproof - top10 eyeliner
Dankzij de siliconen tip van deze liner is het mogelijk om heel netjes te werk te gaan. Daarnaast is de liner voorzien van een handige slijper, zodat je altijd en overal een haarscherp puntje hebt.

3. Bourjois Liner Pinceau

Bourjous Liner Pinceau - top10 eyeliner
Ook deze liner van Bourjois past goed in de top 10 beste eyeliners. Het fijne penseeltje maakt het mogelijk om met grote precisie een lijn te zetten. Het heeft een intense kleur en blijft lang zitten.

4. Dior Diorliner

Dior Diorliner - top10 eyeliner
Dior heeft een liner op de markt gebracht waarmee je door middel van een kliksysteem zelf kunt bepalen hoeveel product je nodig hebt. Vervolgens kun je een prachtig lijntje trekken dat volledig aan jouw wensen voldoet.

5. L’Oréal Infallible Stylo Eyeliner 24H

L'oreal Infallible Stylo eyeliner 24h - top10 eyeliner
Deze liner is erg gemakkelijk aan te brengen, is waterproof en blijft wel 16 uur perfect zitten.

6. Shiseido Smoothing Pencil

Shiseido smoothing pencil - top10 eyeliner
De liner van Shiseido is geschikt om zowel dunne als dikke lijntjes te trekken. De liner zal een lange periode blijven zitten zonder uit te lopen of te vervagen.

7. Mac Definitely Black Pro Longwear

Mac Definitely Black Pro Longwear - top10 eyeliner
Nog een eyeliner die waterproof is en niet vlekt. De intense kleur kan wel 12 uur perfect blijven zitten.

8. DIOR Crayon Eyeliner Waterproof

Dior Crayon eyeliner Waterproof - top10 eyeliner
Deze liner met intense kleur hecht goed en is prima bestand tegen water. Het product wordt geleverd met een handige puntenslijper.

9. Collistar Technico Eyeliner

Collistar Tecnico eyeliner - top10 eyeliner
Dankzij de zachte, latex applicator is deze liner ideaal voor beginners. Je kunt zelf gemakkelijk bepalen hoe dik of dun het lijntje moet worden.

10. Yves Saint Laurent Effet Faux Cils Shocking

Yves Saint Laurent Effet Faux Cils Shocking - top10 eyeliner
Hiermee creëer je in een handomdraai een glamoureus ooglook. Het is gemakkelijk in gebruik en zeer geschikt om heel precies een lijntje te zetten.