Top 10 gezichtsreiniger

Ons gezicht krijgt dagelijks te maken met verschillende soorten verontreiniging. Denk maar eens aan make-up, smeer of ander vuil dat door de lucht dwarrelt. Ook zijn we vaak geneigd om met onze handen het gezicht aan te raken, waardoor bacteriën op de gezichtshuid terecht kunnen komen. Onze huid krijgt dus veel te verduren, waardoor het belangrijk is om de huid elke dag optimaal te reinigen. Met een gezichtsreiniger is dit het beste te doen. Welk merk of welk product werkt daarbij het beste? Bekijk ze in de top 10 gezichtsreinigers.

 

  • Wat zijn de beste gezichtsreinigers van 2019?
  • Welke zijn als beste getest?
  • De meest verkochte reinigers op een rijtje
  • Reviews van gebruikers
  • De informatie kan je bekijken op ICI Parix XL

 

Beste gezichtsreiniger in de top 10

Wanneer je een reinigingsproduct gaat uitzoeken, is het aan te raden om te kijken naar jouw huidtype en welke gezichtsreiniging hiervoor geschikt is. Zo bestaan er reinigers voor een normale huid of juist voor een zeer gevoelige of vette huid. Reinigingsproducten die geschikt zijn voor een gevoelige huid zijn meestal wat milder dan een reiniger die ontwikkeld is voor de normale huid. Zo blijft je huid het langst beauty zonder uitdroging of irritatieplekjes.

Top 10 gezichtsreinigers 2019

Gezichtsreinigers bevatten meestal naast reinigende bestanddelen ook verzorgende bestanddelen. Soms is het een kwestie van uitproberen om erachter te komen welke gezichtsreiniger jouw huid optimaal schoonmaakt en verzorgt. Een goede reiniger zorgt ervoor dat de huid na het reinigen zacht aanvoelt en de huid niet irriteert. Er zijn een aantal reinigers die als best getest zijn en zeer goede reinigende en verzorgende bestanddelen bevatten. Van deze producten hebben we een top 10 gezichtsreinigers 2018 samengesteld, zodat je eenvoudig een overzicht krijgt van gezichtsreinigers die jouw huid optimaal reinigen, verzorgen en laten stralen.
 

 

Top 10 gezichtsreinigers 2019:

 

1. Shiseido – Cleansing Foam

Shiseido Cleansing Foam - top10 Gezichtsreiniger

Éen van de beste gezichtsreinigers van dit moment is de cleansing foam van Shiseido.
De foam is geschikt voor dagelijks gebruik en heeft behalve reinigende bestanddelen ook verzorgende ingrediënten die de vochtbalans op peil houden.

2. Clarins – Crème Douce Démaquillante Anti-Pollution

Clarins - Crème Douce Démaquillante Anti-Pollution - top10 Gezichtsreiniger

Een intensief reinigende crème die zelfs geschikt is voor de gevoelige huid rondom de ogen. De verzorgende ingrediënten als shea butter en mango zorgen voor een heldere huid die gezien mag worden.

3. Burt’s Bees – Soap Bark and Chamomile Deep Cleansing Cream

Burt's Bees - Soap Bark and Chamomile Deep Cleansing Cream - top10 Gezichtsreiniger

Deze schuimende gezichtsreiniger is voorzien van kalmerende bestanddelen, zoals kamille en aloë vera. Dit reinigingsmiddel bestaat volledig uit plantaardige ingrediënten.

4. PHB Ethical Beauty – Face Wash Lime & Turmeric

PHB Ethical Beauty - Face Wash Lime & Turmeric - Top10 Gezichtsreiniger

Bestanddelen als kurkuma en limoen stimuleren de celvernieuwing en de bloedsomloop. De reinigende ingrediënten maken de huid schoon en verkwikken de huid.

5. L’Occitane – Cleansing Foam

L'Occitane - Cleansing Foam - Top10 Gezichtsreiniger

Dankzij deze gezichtsreiniger kun je genieten van een stralende en egale huid. Verwijdert op een milde wijze make-up en andere onzuiverheden.

6. Stendhal – 3-in-1 Lotion

Stendhal - 3-in-1 Lotion - Top10 Gezichtsreiniger

Ook als best getest is deze 3-in-1 lotion. Dit komt omdat deze gezichtsreiniger behalve het gezicht ook de ogen optimaal kan reinigen. Daarnaast kan het product fungeren als een lotion.

7. Origins – Antioxidant Cleanser White Tea

Origins - Antioxidant Cleanser White Tea - Top10 Gezichtsreiniger

Deze schuimende gezichtsreiniger is één van de beste reinigers op dit moment, omdat het vuil en andere schadelijke stoffen optimaal van de huid kan verwijderen. Ontgift de huid en geeft vrije radicalen geen kans om de huid te beschadigen.

8. GlamGlow – Thirstycleanse

GlamGlow - Thirstycleanse - Top10 Gezichtsreiniger

Deze top 10 gezichtsreiniger is een heerlijke foam die alle onzuiverheden wegspoelt en gelijk een hydraterende functie heeft. De huid zal weer schoon en fris aanvoelen en een stralende teint krijgen.

9. Clinique – Sonic

Clinique - Sonic - Top10 Gezichtsreiniger

Reinigt optimaal en is erg zacht voor de huid. Na het reinigen kun je genieten van een zeer schone huid die niet trekt, maar juist een zacht en prettig gevoel geeft.

10. Daytox – Cleansing Foam

Daytox - Cleansing Foam - Top10 Gezichtsreiniger

Ook deze top 10 gezichtsreiniger is mild voor de huid en laat jouw huid er gezond uitzien. Volledig vrij van parabenen, siliconen en kunstmatige kleurstoffen.