Top 10 herengeuren

Ben je op zoek naar de top 10 herengeuren? Bij het creëren van verschillende herengeuren wordt er gebruik gemaakt van uiteenlopende geurnoten. De keuze voor een geur is erg persoonlijk, waardoor de voorkeuren per persoon erg uiteen kunnen lopen. De top 10 geuren voor heren helpt je bij het maken van een goede keuze.

 

 

  • De meest verkochte herengeuren van 2018
  • De meest populaire geuren van dit moment
  • Mannen vinden deze geurtjes heerlijk
  • Betrouwbare beoordelingen
  • De info en prijzen kan je vinden op ICI Parix XL

 

Top 10 geuren heren

Herengeuren zijn verkrijgbaar in flacons van verschillende afmetingen en kunnen een sterke geur bevatten die lang blijft hangen of juist een geur hebben die wat milder is. De top 10 herengeuren is samengesteld door ons team, er is gekeken naar de populariteit en naar de reviews. De geconcentreerde herengeuren worden ook wel eau de parfum genoemd, terwijl de minder sterke geuren de naam eau de toilette dragen. De keuze tussen eau de parfum of eau de toilette is geheel afhankelijk van jouw persoonlijkheid en het soort geur waarnaar je op zoek bent. Daarnaast kan de keuze voor de sterkte van een geur afhangen van de activiteit die je gaat uitvoeren. Sommige mannen kiezen er bijvoorbeeld voor om tijdens het sporten een eau de toilette te dragen, maar dragen tijdens een avondje stappen liever een eau de parfum.

 

 

Top 10 herengeuren kerst

Wanneer een man een goede herengeur draagt, zegt dit vaak veel over de uiterlijke verzorging van de man. De top 10 herengeuren bestaat uit de meest populaire geuren van dit moment. Mannen die ervoor kiezen om dagelijks een fijne geur te dragen, zijn meestal meer bezig met hun uiterlijke verzorging en hun voorkomen. Dit heeft vaak positieve effecten op zowel persoonlijk als werkgerelateerd vlak. Tijdens het uitkiezen van een lekkere herengeur kan het handig zijn om je te oriënteren op geuren voor mannen die veel verkocht worden.

Meest verkochte geuren voor mannen

Deze geuren vallen goed in de smaak bij andere mannen. Hierdoor is de kans groot dat ook jij de geur lekker vindt ruiken. Daarnaast adviseren we om de beschrijving van de geur te lezen en zo te achterhalen of de geur past bij jouw levensstijl en persoonlijkheid. Om jou te helpen om jouw persoonlijke verzorging up to date te houden of om iemand anders te verblijden met een fijne geur tijdens de feestdagen, hebben we een top 10 herengeuren kerst samengesteld.

Populaire herengeuren

Deze top 10 is een voorselectie van de beste herengeuren van dit moment, zodat je minder tijd nodig hebt om een keuze te maken uit het veelzijdige assortiment geuren voor mannen. Je zult merken dat het maken van een keuze dankzij deze top 10 herengeuren veel sneller zal gaan, waardoor je in een mum van tijd een indrukwekkend geschenk hebt gevonden. Maar, we begrijpen ook volkomen als je toch besluit om het geschenk liever zelf te houden, zodat je zelf kunt genieten van een fijne geur die jouw gemoedstoestand positief zal beïnvloeden.

 

Top 10 herengeuren 2019

1. Chanel – Blue de Chanel

Chanel - Blue de Chanel - Top 10 herengeuren

2. Dior – Sauvage

Dior - Sauvage - Top 10 herengeuren

3. Paco Rabanne – 1 Million

Paco Rabanne - 1 Million - Top 10 herengeuren

4. Chanel – Alure

Chanel - Alure - Top 10 herengeuren

5. Boss – Bottled

Boss - Bottled - Top 10 herengeuren

6. Paco Rabanne – Invictus

Paco Rabanne - Invictus - Top 10 herengeuren

7. Jean Paul Gaultier – Le Male

Jean Paul Gaultier - Le Male - Top 10 herengeuren

8. Giorgio Armani – Acqua di Giò

Giorgio Armani - Acqua di Giò - Top 10 herengeuren

9. Dior – Dior Homme

Dior - Dior Homme - Top 10 herengeuren

10. Tom Ford – Signature Grey Vetiver

Tom Ford - Signature Grey Vetiver - Top 10 herengeuren

De top 10 herengeuren is met zorg samengesteld door ons vakkundige team op het gebied van beauty en verzorging. Wij hopen dat je een goede keuze hebt kunnen maken voor jezelf of als cadeau. Bekijk ook eens deze lijstjes: