Top 10 lippenbalsem

Er bestaan diverse soorten producten voor de lippen. Deze kunnen grotendeels van cosmetische aard zijn, maar het is ook mogelijk dat de producten een verzorgende functie hebben. Een product dat je kunt gebruiken om de lippen te verzorgen is lippenbalsem. Lippenbalsem wordt veelal gebruikt om droge en schrale lippen te herstellen en om de huid van de lippen te beschermen. Er zijn echter vele soorten te koop. Wat is nu de beste? Bekijk het in de top 10 lippenbalsem.

 

  • Wat zijn de beste lippenbalsems van 2019?
  • Welke zijn als beste getest?
  • De meest verkochte balsems op een rijtje
  • Reviews van gebruikers
  • De informatie kan je bekijken op ICI Parix XL

 

Top 10 lippenbalsum, welke is het best getest?

Lippenbalsems bestaan meestal uit een vettige substantie die gemakkelijk uit de smeren is. Meestal worden de balsems voorzien van verzorgende bestanddelen, zoals bepaalde vitamines of bijvoorbeeld aromatische olie. Ook wordt er aan lippenbalsem soms een UV-filter toegevoegd, zodat de balsem optimale bescherming kan bieden tegen zonlicht. Een echt beautyproduct die ook nog eens goed is voor de gezondheid.

Top 10 beste lippenbalsems 2019

Vooral tijdens de wintermaanden maken veel mannen en vrouwen gebruik van lippenbalsem. Wanneer er eenmaal een merk gevonden is dat goed bevalt en als best getest is, kiezen veel mannen en vrouwen ervoor om dit merk te blijven gebruiken. Wanneer je op zoek bent naar een goede lippenbalsem en je graag wilt weten welke lippenbalsems door anderen als best getest zijn, kun je gebruik maken van onze top 10 lippenbalsem. Deze top 10 bestaat alleen uit de beste lippenbalsems die jouw lippen de perfecte verzorging geven voor de winter maar ook voor de zomer!
 

 

Top 10 lippenbalsem 2019:

 

1. Eos – Coconut Milk

Omdat deze kleurloze balsem voorzien is van verzorgende oliën met hydraterende bestanddelen, krijgen de lippen de hydratatie en verzorging die ze nodig hebben. Dit resulteert in perfecte lippen die glad en zacht aanvoelen. Daarom ook de eerste plek in de top 10 lippenbalsem.

2. Burt’s Bees – Vanilla Bean Lippenbalsem

De substantie van deze lippenbalsem is 100% natuurlijk en bevat een heerlijke vanille geur. Na het smeren van deze balsem zullen jouw droge lippen weer prettig aanvoelen.

3. Rimmel London – Lip Conditioning Balm by Kate

De verpakking van deze balsem lijkt op die van een lippenstift, maar bevat een formule die de lippen tot wel acht uur lang de beste hydratatie geeft.

4. Lancôme – La Base Rôsy

Kalmeert en hydrateert de lippen. De formule geeft een roze kleur af die jouw lippen een mooie uitstraling geeft.

5. Planter’s – Lip Balm

Deze balsem is niet alleen goed te gebruiken bij gesprongen en droge lippen, maar gaat bij dagelijks gebruik ook veroudering van de lippen tegen.

6. Balmi – Schrink Lemon

Hydraterende bestanddelen in combinatie met vitamine E laten jouw lippen weer zijdezacht aanvoelen. Daarnaast beschermt de balsem de lippen tegen UV-straling.

7. Tonymoly – Lipverzorging

Deze felgele lipverzorging ziet er niet alleen leuk uit, maar zorgt ook voor intensieve verzorging van de lippen. Het bananen-extract in de balsem geeft een fruitige geur af.

8. Hej Organic – Smoothing Cactus

De ingrediënten in deze formule voeden de lippen optimaal en geven een zijdezacht gevoel. In de balsem zitten geen dierlijke producten verwerkt.

9. Biotherm – Ultimate Lip Balm

Beschadigde lippen krijgen dankzij deze lippenbalsem weer de kans om optimaal te herstellen. Omdat er menthol in het product verwerkt zit, krijg je na het smeren meteen een verfrissend gevoel.

10. Joik – Honey

Deze balsem in onze top 10 bestaat volledig uit natuurlijke ingrediënten, zoals: honing en oliën van zoete amandel en babassu. Het product zorgt voor optimale bescherming van de lippen en geeft schrale lippen de verzachting die ze nodig hebben.