Top 10 Lippenstift

Met behulp van lippenstift kun je prachtige lippen creëren die er onweerstaanbaar uitzien. Het dragen van lippenstift kan de totale look opfrissen, waardoor je een gezond en stralend uiterlijk krijgt. Daarnaast kan dit product ervoor zorgen dat de lippen voller ogen, wat voor veel vrouwen een absolute must is. Wil je ook de beste lippenstift hebben? Bekijk dan de top 10 lippenstift en je hebt gegarandeerd het beste merk te pakken.

 

Bekijk de lippenstift TOP 10

De beste lippenstifts

 

  • Wat zijn de beste lippenstifts van 2018?
  • Welke zijn als beste getest?
  • De meest verkochte lippenstift op een rijtje
  • Reviews van gebruikers
  • De informatie kan je bekijken op ICI Parix XL

 

Top 10 lippenstift

Lippenstift is verkrijgbaar in verschillende kleurnuances, zodat je de mogelijkheid hebt om het product af te stemmen op de kleding die je draagt of mooi te combineren met de rest van de gezichts make-up. Lipsticks zijn verkrijgbaar in matte varianten, maar er bestaan ook lipsticks die juist een glanzend effect geven. De formule kan verzorgende ingrediënten bevatten en krijgt daardoor behalve een cosmetische functie ook een verzorgende functie. Lippenstift is één van de meest verkochte beautyproducten.

Beste lippenstift 2018, wat is het beste merk?

Tijdens het uitzoeken van nieuwe lipsticks is het altijd aan te raden om na te gaan welke producten als best getest zijn. Bij lipsticks die goed uit de test komen, kun je er namelijk vanuit gaan dat het goede producten zijn waar je echt wat aan hebt. Door het samenstellen van een top 10 met beste lipsticks van 2018, weet je direct welke lipsticks een mooi resultaat leveren. Hierdoor kan de top 10 goed helpen om de juiste keuze te maken.
 

 

Top 10 beste lippenstift 2018:

 

1. MAC – Retro Matte Liquid Lipcolour Metallics

Deze prachtige lipsticks met een rijke pigmentatie zijn verkrijgbaar in uiteenlopende kleuren. De nr. 1 lipsticks uit onze top 10 zullen jouw uiterlijk altijd dat beetje extra geven, ongeacht de kleur die je draagt.

2. Estée Lauder – Color Envy Hi-Lustre Light Sculpting

De Optical Pearl Blend laat de lippen voller lijken, waardoor je gemakkelijk de perfecte glamour look creëert. Verkrijgbaar in diverse expressieve kleuren.

3. Yves Saint Laurent – Rouge Pur Couture Mat

Een rijke lippenstift in matte kleuren, maar ook in zeer opvallende kleuren: we hebben het over Rouge Pur Couture Mat van Yves Saint Laurent! De formule blijft wel zes uur lang perfect zitten!

4. L’Oréal Paris – Color Riche

Nummer 4 in onze top 10 lipsticks: Color Riche van L’Oréal Paris. Behalve dat deze lippenstift een maximale kleur afgeeft, zorgt het product ook voor hydratatie en bescherming van de lippen. Blijft perfect zitten en smeert niet uit.

5. Sisley – Phyto – Lip Shine

Dit product geeft de lippen behalve een mooie kleur, ook een prachtige glans. De structuur van de lipstick is romig en zorgt voor perfecte zachte lippen.

6. DIOR – Rouge Dior Double Rouge

Omdat er bij dit product een combinatie is gemaakt van mat en metallic, worden er optisch volumineuze lippen gecreëerd. De substantie voelt goed aan op de lippen en geeft een zeer professioneel resultaat.

7. Sensai – Rouge Intense Lasting

Deze gepigmenteerde lipstick blijft langdurig zitten en geeft een prachtige glans. De substantie smeert gemakkelijk en heeft een prettige zachte textuur.

8. Bobbi Brown – Shimmer Finish

Ook Bobbi Brown heeft een lippenstift ontwikkeld die niet alleen een prachtige lipkleur afgeeft, maar ook is voorzien van verzorgende en voedende ingrediënten. Na het aanbrengen kun je onmiddellijk profiteren van stralende lippen.

9. Jana – Day & Night

Alle lippen zijn uniek en hebben hun eigen pH-waarde. Wanneer je de kleur aanbrengt, zal de kleur van de lippenstift zich aanpassen aan de pH-waarde van de lippen. Hierdoor draag je altijd de kleur die goed bij je past.

10. Collistar – Art Design

Na het aanbrengen van deze lippenstift kun je rekenen op volle, gladde lippen. De kleurpigmenten zijn intens helder met een textuur die zorgt voor verzorgende lippen die sensueel ogen.