Top 10 beste mascara

Om jouw oogopslag nog meer te accentueren en te profiteren van prachtige wimpers, kun je gebruik maken van mascara. Het is een zeer geliefd product dat door ontzettend veel vrouwen wordt gebruikt. Er bestaan mascara’s die ervoor zorgen dat de wimpers intens zwart worden, maar kunnen daarnaast ook een formule bezitten die de mogelijkheid creëert om de wimpers te verlengen, te liften of zelfs te verzorgen. Wat de functie ook is, ze zorgen er allemaal voor dat de wimpers voller én donkerder worden. Hierdoor krijg je een frissere blik waarmee je goed voor de dag kunt komen. Welke merken worden als beste getest en hoe ziet de top 10 van mascara eruit?

 

 

  • Wat is de beste mascara van 2019?
  • Welke zijn als beste getest?
  • De meest verkochte mascara op een rijtje
  • Reviews van gebruikers
  • De informatie kan je bekijken op ICI Parix XL

 

Top 10 mascara merken

Onder de varianten die verkrijgbaar zijn bestaat een grote verscheidenheid. Zo zijn er inmiddels niet alleen maar mascara’s in de kleur zwart verkrijgbaar, maar kom je ook steeds vaker producten tegen die jouw wimpers een lichtbruine of een donkerbruine kleur geven. Daarnaast bestaan er mascara’s die de wimpers voorzien van een intense blauwe kleur. Op het moment dat je een keuze hebt gemaakt voor een bepaalde kleur mascara, kun je ook nog kiezen tussen een waterproof product of een reguliere variant. Een waterproof mascara is bestand tegen een fikse regenbui, terwijl een reguliere mascara juist het voordeel heeft dat deze gemakkelijk van de wimpers te verwijderen is.

Welke mascara borstel is het beste?

Ook de borsteltjes van de mascara’s kunnen nogal van elkaar verschillen. De compositie van de vezels van de borsteltjes is meestal afhankelijk van de textuur van het product. Daarnaast heeft elk merk zijn eigen ideeën over welk soort borsteltje het beste werkt voor het creëren van volle, lange wimpers. De keuze voor het type borsteltje is vaak erg persoonlijk en het is een kwestie van uitproberen om erachter te komen welk borsteltje het beste effect geeft.

Beste mascara 2019 top 10 (best getest)

Natuurlijk is het altijd fijn om een ruime keuze te hebben tussen verschillende soorten mascara’s, maar soms kan het overweldigende aanbod lastig zijn om een goede keuze te maken. Om je te helpen met het maken van een weloverwogen keuze en te kunnen profiteren van een écht goede mascara die jouw oogopslag nog mooier maakt, hebben we een top 10 beste mascara 2018 samengesteld. In deze top 10 kun je de meest verkochte mascara vinden die het best getest is. De mascara’s uit deze top 10 hebben een goede beoordeling van andere vrouwen ontvangen, waardoor je ervan uit kunt gaan dat de producten in deze top 10 positieve effecten teweeg zullen brengen voor jouw oogopslag en je er als een echte beauty queen uit kunt zien.
 

 

Top 10 beste mascara 2019:

 

1. Yves Saint Laurent – Volume Effet Faux Cils Waterproof

Yves Saint Laurent - top10 mascara

Dat deze luxueuze mascara als best getest is en in deze top 10 staat, heeft te maken met verschillende redenen. Met dit product hoef je namelijk geen valse wimpers meer te plakken en kun je toch profiteren van wimpers met een prachtig, vals wimpereffect. De waterproof formule bereikt een intens resultaat dat ook nog eens erg lang blijft zitten. Het borsteltje zorgt voor extra formule en kan zelfs een krullend effect creëren.

2. Collistar – Art Design Black

Collistar Art Design - top10 mascara

Het borsteltje lijkt vrij eenvoudig, maar is juist in staat om alle wimperhaartjes te verlengen, waardoor je een intense blik krijgt. Daarnaast zorgen de perfect gerangschikte borstelharen voor een nauwkeurige verdeling van de haartjes, zodat een prachtige waaiervorm ontstaat.

3. Bobbi Brown – Extreme Party

 Brown Extreme party - top10 mascara

Wanneer je dit product van Bobbi Brown gebruikt, kun je rekenen op verbluffende formule en perfect gescheiden wimpers. Daarnaast zorgt de flexibele formule voor verlenging van de wimpers en kun je, zonder het risico op klonteren, later op de dag nog een extra laagje aanbrengen.

4. Guerlain – Cils d’Enfer So Volume!

Guerlain Cils d’Enfer So Volume - top10 mascara

Deze variant van Guerlain past zeer goed in de top 10 mascara 2018, omdat de formule van dit product zorgt voor dikkere wimpers met een diepzwarte kleur. Deze meest verkochte mascara geeft jouw ogen een intense uitstraling met een verleidelijke blik.

5. Bourjois – Volume Glamour Ultra Black

Bourjous volume glamour black - top10 mascara

Natuurlijk kunnen de mascara’s van Bourjois niet ontbreken in deze top 10. De mineraalpigmenten van deze ultra black variant zijn intens zwart te noemen. Het gebruik van dit borsteltje resulteert in volumineuze wimpers zonder klontjes. Met als effect: glamoureuze wimpers waar je niet omheen kunt.

6. L’Oréal Paris – False Lash Superstar Red Carpet Black

L'oreal Paris False Red Superstar Red - top10 mascara

Een mascara die een ‘red carpet look’ geeft, mag zeker een plaats in onze top 10 bemachtigen. Omdat de formule is voorzien van een blauwe ondertoon wordt de kleur nog intenser zwart. Door vooraf aan de zwarte top coat de witte primer aan te brengen, worden de wimpers nog voller, langer en zwarter.

7. Lancôme – Hypnôse Drama

Lancome Hypnose Drama - top10 mascara

Gemakkelijk aan te brengen, vergroten van de wimpers en extreem volume: dat zijn de kenmerken van Lancôme. Het speciale borsteltje van deze mascara in onze top 10 lijst is voorzien van twee vlakke zijden, waardoor alle haartjes van jouw wimpers optimaal bereikt worden.

8. MAC – Extended Play Gigablack Lash

Mac Extended Play Gigablack Lash - top10 mascara

Deze lichtgewicht van MAC lift de wimpers en zorgt daarnaast voor een mooie krul. Het borsteltje geeft een prachtige, zwarte kleur af met diep pigment. Deze mascara past goed in onze top 10, omdat de substantie wel 16 uur lang perfect op zijn plaats blijft en geen vlekken achterlaat.

9. DIOR – Dior Addict IT-lash

DIOR Addict It Lash - Top10 mascara

Wanneer je de Dior gebruikt kun je reken op sensationele, opvallende wimpers. De wimpers worden voller, langer en daarnaast ook nog eens perfect gespreid. Wanneer je de aanzet van de wimpers nog nét iets meer wilt benadrukken, kun je gebruik maken van het puntje van de borstel. Kortom: een product dat goed past in onze top 10.

10. Clinique – Lash Power

Clinique Lash Power - Top10 mascara

Voor vrouwen is het een must dat het goed blijft zitten. Alleen dan wordt er een goede beoordeling gegeven, waardoor er een kans bestaat om in onze top 10 te komen. Gelukkig heeft Clinique een formule bedacht die perfect blijft zitten, tot wel 24 uur! Daarnaast is de formule parfumvrij en geschikt voor elk huidtype.