Top 10 massageolie

Massageolie is zeer geschikt om je te kunnen ontspannen en alle stress van je af te laten glijden. Een massage zorgt ervoor dat de spieren in optimale staat van ontspanning kunnen komen en de doorbloeding wordt gestimuleerd. Hierdoor worden afvalstoffen gemakkelijker en sneller afgevoerd, waardoor spieren de mogelijkheid hebben om zich sneller te herstellen. Wat is nu de beste massageolie om te gebruiken? Bekijk de top 10 massageolie voor de best geteste en meest beoordeelde oliën.

Top 10 massageolie, wat is het beste merk?

De meeste oliën zijn verrijkt met heerlijke geurende ingrediënten, zodat je al snel een weldadig en rustig gevoel zult ervaren. Ook wordt er in massageolie vaak voedende bestanddelen toegevoegd, zoals bepaalde vitamines, die ervoor zorgen dat de huid krijgt wat het nodig heeft. Een echt beautyproduct dat heerlijk ruikt en ontspannend werkt.

Beste massageolie 2018

De ene olie valt soms net wat beter in de smaak dan de andere olie. Dit kan komen door de geur die het product afgeeft of omdat de textuur net wat beter aanvoelt dan bij een andere olie. Wat de redenen ook zijn: er is altijd wel een massageolie die eruit springt wat betreft populariteit. Daarom hebben we een speciale top 10 samengesteld, waar alleen de beste massageolie in meegenomen is. Wanneer je een product uit deze top 10 aanschaft, kun je erop rekenen dat je een zeer goed product in huis haalt dat lichaam en geest optimaal zal ontspannen.
 

 

Top 10 beste massageolie

1. Weleda – Arnica

Deze massageolie verwarmt de spieren, zodat ze weer ontspannen aanvoelen. Daarnaast zorgt de olie ervoor dat de doorbloeding wordt gestimuleerd en dat de huid zich optimaal kan herstellen.

2. Rituals – The Ritual of Hammam

Deze heerlijke massageolie bestaat uit arganolie en eucalyptus. Deze perfecte combinatie uit zich in een olie die de huid voedt, verwarmt en herstelt.

3. Kneipp – Amandelbloesem

Dit is een olie die zeer geschikt is voor de droge en gevoelige huid. De massageolie bestaat onder andere uit jojoba-olie en is verrijkt met vitamine A en E.

4. L’Occitane – Relaxing Massage Oil

De fijne, zachte amandelolie die in dit product zit verwerkt, zorgt voor een soepele huid die extreem zacht zal aanvoelen. Het parfum in deze massageolie is ook nog eens 100% natuurlijk.

5. Juvena – Vitalizing Massage Oil Luxury Performance

Deze olie maakt de huid steviger en elastischer. Daarnaast helpt de olie om de huid optimaal te herstellen en soepel te maken.

6. Kneipp – Patchouli

Voorzien van natuurlijke patchouli olie die een kruidige geur afgeeft, waardoor je je al snel rustig en ontspannen gaat voelen. Deze massageolie brengt lichaam en geest weer in balans en is daarom zeer geschikt voor onze top 10!

7. Therme – Zen White Lotus

De geur van witte lotus is uitermate geschikt om je snel weer ontspannen te voelen. Gebaseerd op de oosterse massages en daarom zeer geschikt voor het bereiken van een optimaal gevoel van welbehagen.

8. Kneipp – Lavendel Pure Ontspanning

Verzorgende plantenolie en etherische lavendelolie zorgen voor een weldadig gevoel tijdens het masseren. De olie zorgt niet alleen voor ontspanning van het lichaam, maar de heerlijke lavendelgeur zal ook de geest tot rust brengen.

9. Baija – French Pompom

Dit product is volledig vrij van parabenen en heeft een zeer prettige structuur die de huid ontspant. Behalve dat de olie geschikt is voor een massage, is het ook mogelijk om de olie tijdens het douchen te gebruiken.

10. Le Couvent Des Minimes – Couvent Des Minimes Baume Du R – Arnica Massage Oil

De verzachtende eigenschappen van de arnica plant vormen de perfecte basis voor deze massageolie. De huid voelt niet alleen ontspannen aan, maar wordt ook optimaal gevoed.