Top 10 nagellak remover

Elke vrouw die graag haar nagels lakt weet dat nagellak niet altijd perfect blijft zitten. De kwaliteit van nagellak wordt steeds beter, maar ondanks dat zal de lak na een aantal dagen beschadigingen gaan vertonen. Je kunt er dan voor kiezen om een nieuw laagje over de nagels te lakken, maar meestal komt dit er niet zo netjes uit te zien. De beste optie is om de nagellak volledig te verwijderen en overnieuw te lakken. Voor het verwijderen van nagellak heb je nagellak remover nodig. Wat is daarvan de allerbeste? Welke tast het minst je nagels aan? Bekijk de top 10 nagellak remover om de best geteste removers te bekijken.

 

 

  • Wat zijn de beste nagellak removers van 2019?
  • Welke zijn als beste getest?
  • De meest verkochte removers op een rijtje
  • Reviews van gebruikers
  • De informatie kan je bekijken op ICI Parix XL

 

Top 10 nagellak removers

Nagellak removers zijn niet altijd goed voor de nagels en de huid. De removers kunnen namelijk chemische bestanddelen bevatten. Deze bestanddelen worden toegevoegd zodat het gemakkelijk is om de lak te verwijderen. Gelukkig worden er steeds vaker removers ontwikkeld die vrij zijn van deze chemicaliën en toch snel de nagels kunnen reinigen. Er worden zelfs removers ontwikkeld die een fijne geur bevatten en waar verzorgende bestanddelen aan zijn toegevoegd.

Beste nagellak remover (best beoordeeld en getest)

Wie op zoek is naar een goede nagellak remover zal graag een product willen dat zo min mogelijk schade aanricht aan de nagels en de huid. Daarnaast is het wel belangrijk dat het product de lak zonder moeite laat verdwijnen. Soms kan het voorkomen dat je een nagellak remover koopt waar je uiteindelijk helemaal niet zo tevreden over bent. Om dit te voorkomen hebben we een top 10 beste nagellak removers 2018 samengesteld. Deze top 10 zit vol met removers die als best getest zijn door andere consumenten.
 

 

Top 10 nagellak removers 2019:

 

1. Herôme – Caring Polish Remover – No Alcohol

Op nummer één in deze top 10 staat de nagellak remover van Herôme. Dankzij de toegevoegde lanoline wordt de nagellak op milde wijze verwijderd zonder de nagels uit te drogen.

2. Elegant Touch – Moisture Balance – Bi Phase Remove

Vrij van aceton en vol met hydraterende ingrediënten. Deze nagellak remover beschermt de nagels en houdt daarnaast de nagels soepel.

3. KOH – Purifying

Ook deze formule is vrij van aceton waardoor de nagels niet uitdrogen. De remover bevat een fijne geur met als effect dat het reinigen van de nagels bijna een feestje wordt.

4. OPI – Aloë Vera

Deze remover heeft een aangename geur en bevat Aloë Vera. De formule van dit product zorgt ervoor dat de nagels razendsnel schoon worden.

5. Collistar – Hydro-Nourishing

Voorzien van vitamines, natuurlijke oliën en vrij van aceton. Behalve het verwijderen van de nagellak beschermt en hydrateert dit product de nagels optimaal.

6. Bourjois – Magic

Dankzij deze handige flacon heb je geen watjes meer nodig om de nagellak te laten verdwijnen. Het is namelijk mogelijk om de nagels in de flacon te dippen. Daarnaast bevat het product voedende bestanddelen die zorgen voor mooie en gezonde nagels.

7. L’Oréal Paris – Flash Remover

Ook deze remover van L’Oréal Paris zit in een handige flacon waar je de nagels in kunt dippen. De remover is voorzien van avocado-olie.

8. OPI – Wipe-Off Wipes

Deze nagellak verwijderaar zit niet in een flesje, maar bestaat uit handige doekjes. De doekjes zijn ideaal om onderweg jouw nagels vrij van nagellak te maken en bevatten een frisse lavendelgeur.

9. Elegant Touch – Get ‘Em Off

Behalve het verwijderen van nagellak is het zelfs mogelijk om met deze remover nepnagels te verwijderen. En dat zonder beschadigingen!

10. Mavala – Crystal Nail Polish

Als je deze remover gaat gebruiken, hoef je je gelukkig geen zorgen te maken over een eventuele negatieve impact op het milieu. Het product is namelijk biologisch afbreekbaar en vrij van aceton.