Top 10 nagellak

Nagellak valt zeker onder de beautyproducten waar vrouwen maar geen genoeg van kunnen krijgen. Een mooie lak geeft een verzorgde indruk en zorgt daarnaast voor versteviging en bescherming van de nagels. Omdat het aanbod met verschillende lakken zeer divers is en er talloze kleuren bestaan, worden er vaak meerdere kleuren aangeschaft om de mogelijkheid te hebben om af en toe van kleur te wisselen. Welke merk nagellak blijft het langst zitten en wordt als best getest en beoordeeld? Bekijk het in de top 10 nagellak.

 

 

  • Wat zijn de beste nagellak van 2019?
  • Welke zijn als beste getest?
  • De meest verkochte nagellak op een rijtje
  • Reviews van gebruikers
  • De informatie kan je bekijken op ICI Parix XL

 

Top 10 nagellak, meest verkocht en best beoordeeld

Om ervoor te zorgen dat de lak zolang mogelijk blijft zitten, is het van belang om na het aanbrengen de lak goed te laten drogen en uit te laten harden. De periode dat nagellak mooi blijft zitten is afhankelijk van het soort nagellak, maar ook van jouw levensstijl. Bij vrouwen die bijvoorbeeld veel met hun handen werken zal de lak korter blijven zitten, omdat de lak meer te verduren krijgt. Het verwijderen van je nagellak doe je uiteraard met een remover. Ook daarvan is de top 10 te bekijken.

Beste nagellak 2019

Als het gaat om het vinden van de beste nagellak hebben sommige vrouwen er al een aardige zoektocht opzitten. Het vinden van goede nagellak die snel droog en lang blijft zitten kan namelijk behoorlijk lastig zijn. Om jou deze lange zoektocht naar een écht goede nagellak te besparen, hebben we een top 10 gemaakt met de beste lakken van 2018. De lakken in deze top 10 zijn als best getest en worden daardoor veel verkocht. Wil je weten om welke lakken het gaat? Lees dan snel verder!
 

 

Top 10 nagellak 2019:

1. OPI – Brazil

De Brazil lak van OPI is vrij van chemische stoffen, zoals DBP, formaldehyde of tolueen. Omdat deze lak veel pigment bevat, blijft het product extra lang zitten. Reden genoeg om op de eerste plaats te komen in de top 10 nagellak.

2. Guerlain – La Petite Robe Noire

De geur van nagellak is over het algemeen vrij sterk en chemisch. Bij deze lak in onze top 10 nagellak is dat niet het geval. De lak geeft een heerlijke geur af en laat ook nog eens een prachtige glans achter.

3. Yves Saint Laurent – La Laque Couture

De mooie kleuren uit deze lijn kunnen zeer natuurlijk ogen, maar er bestaat ook de mogelijkheid om juist voor een opvallende kleur te kiezen. Het product wordt snel droog en dekt egaal.

4. Collistar – Nail Lacquer Chrome Effect

Deze lak heeft een 3D plumping effect waardoor de lak meer formule krijgt. Het product is zeer eenvoudig aan te brengen en droogt snel.

5. Anny – Paint & Go

De Paint & Go lak blijft optimaal zitten en kan gebruikt worden in combinatie met de speciale ANNY LED Gel Polish lamp. Dankzij deze combinatie creëer je moeiteloos een gelnagel effect.

6. Sally Hansen – Color Therapy

Sally Hansen heeft een lak op de markt gebracht die een mooie kleur afgeeft en daarnaast is voorzien van arganolie die de nagels de verzorging geeft die ze verdienen. Een echte win-winsituatie!

7. Rimmel London – Super Gel

Deze lak van Rimmel is voorzien van een topcoat en een basecoat in één. Deze super gel lak blijft lang zitten en bestaat uit prachtige kleuren.

8. Benecos – Nail Polish

In dit lakje zitten alleen natuurlijke ingrediënten die zacht zijn voor de nagels en de huid. Het product blijft een lange periode perfect zitten.

9. Mavala – Nail Color

Omdat deze lak zuurstof doorlaat kunnen de nagels gewoon blijven ademen. De lak brengt gemakkelijk aan en hecht goed aan het oppervlak.

10. Allessandro – Striplac

Deze lak blijft tot wel tien dagen zitten en het verwijderen van de lak kan gewoon door de kleur los te trekken van de nagels. Een prachtig product voor onze top 10!