Top 10 scheermesjes dames en heren

Een scheermesje scheert haartjes tot net boven het huidoppervlak af, zodat er een glad, haarloos resultaat ontstaat. Wanneer je elke dag wilt genieten van een haarvrije huid is het gebruik van scheermesjes een relatief makkelijke en goedkope oplossing. Je hebt bijvoorbeeld geen elektriciteit nodig om met een scheermesje te kunnen scheren en daarnaast hebben de mesjes meestal een klein formaat, waardoor ze gemakkelijk mee te nemen zijn op reis. Ook is het gebruik van een scheermesje, in tegenstelling tot diverse andere onthaar methodes, pijnloos. Bekijk de top 10 scheermesjes met de best geteste mesjes.

Top 10 scheermesjes voor mannen en vrouwen

Scheermesjes worden door zowel mannen als vrouwen gebruikt en kunnen ingezet worden voor het verwijderen van haartjes op uiteenlopende lichaamszones. Sommige scheermesjes zijn voorzien van een glijstrip die een speciale olieachtige substantie afgeeft. Dankzij deze substantie kan het scheermes makkelijker over de huid glijden, waardoor er een gladder scheerresultaat wordt bereikt. In de top 10 scheermesjes zie je dit dan ook terug. Het handvat waar het scheermesje aan vast geklikt wordt, is meestal zo ontworpen dat deze goed in de hand ligt en het mesje de mogelijkheid heeft om gemakkelijk met de contouren van de huid mee te bewegen. Bij veelvuldig gebruik van een scheermesje komt er een moment dat het scheermesje botter wordt en het scheerresultaat tegen zal vallen. Beautyproducten als deze worden veelvuldig verkocht en goed vergeleken. Je kunt dan het beste het scheermesje vervangen door een nieuw mesje.

Top 10 scheermesjes 2018

Als je op zoek bent naar een goed scheermes zul je al snel merken dat er een grote verscheidenheid bestaat tussen verschillende mesjes. Er zijn scheermessen van diverse merken beschikbaar, waarvan elk scheermesje nét weer iets anders is. Het kan daardoor voorkomen dat je op de gok een scheermes aanschaft, waardoor je het risico loopt om een scheermes te kopen waar je niet zo tevreden over bent. Om de kans op een miskoop te voorkomen en jou te helpen met het maken van een keuze uit het veelzijdige assortiment met scherpe scheermessen, hebben wij een top 10 scheermesjes 2018 samengesteld. Deze top 10 is een variatie van scheermessen voor dames en heren die als best getest zijn door verschillende mannen en vrouwen. Je kunt deze top 10 goed gebruiken om het beste scheermesje 2018 te vinden en in de toekomst te genieten van een zachte, haarloze huid!
 

 

Top 10 meest verkochte scheermesjes:

 

1. Gillette Fusion ProGlide – heren

We beginnen onze top 10 maar al te graag met deze scheermesjes van Gillette. De scheermesjes zijn gemaakt voor het Gilette Fusion scheersysteem en elk scheermesje is geschikt om een maand lang te kunnen genieten van een glad scheerresultaat. Het mesje is voorzien van een strip die bedekt is met polymerenglijmiddel en minerale olie. Dankzij deze substanties kan het mesje goed over de huid glijden.

2. Gillette Venus Original – dames

Omdat er bijna 40 miljoen vrouwen over de gehele wereld gebruik maken van de producten van dit merk, kunnen deze mesjes van Gillette natuurlijk niet ontbreken in deze top 10. De mesjes zijn goed in bad of onder de douche te gebruiken en zijn voorzien van een duurzame glijstrip om zo soepel mogelijk te kunnen scheren.

3. Wilkinson Sword Hydro 5 – heren

Ook deze Sword Hydro scheermesjes van Wilkinson zijn de meeste verkochte scheermesjes en behoren dankzij verschillende voordelen in deze top 10. Bij dit product is het onmogelijk dat de huid tussen de mesjes vast komt te zitten, waardoor de kans op een geïrriteerde huid veel kleiner wordt. Het topje van dit scheermes kan gebruikt worden om lastige plaatsen beter te bereiken.

4. Wilkinson Intuition Mesjes Dry Skin – dames

Tijdens het scheren bestaat er de kans dat de huid geïrriteerd raakt. Zeker wanneer je geen scheerschuim kunt verdragen. Deze scheermesjes zijn zeer geschikt voor de droge huid en zorgen niet alleen voor een zacht resultaat, maar ook voor een gehydrateerde huid.

5. Gillette Fusion Proshield – heren

Nog meer scheermesjes die als best getest zijn en daarom een plaats hebben weten te bemachtigen in deze top 10: De Gillette Fusion ProShield scheermesjes. De speciale strips die de huid beschermen zijn voor en na de mesjes aangebracht, waardoor de huid van optimale bescherming kan profiteren. De mesjes zijn zeer fijn, met als effect dat ze haast niet aan de haartjes trekken en toch een perfecte gladheid bereiken.

6. Bic Twin Lady – dames

Deze lichtgewicht wegwerpscheermesjes hebben een anti grip houder zodat je het mesje altijd stevig vast kunt houden, zelfs onder de douche of in bad. De smalle scheerkop maakt het makkelijker om gevoelige zones van de huid te scheren. De mesjes zijn eenvoudig te noemen, maar scheren er daarom zeker niet minder om!

7. The Bluebeards Revenge Double Edge Blades – heren

Deze mesjes zijn geschikt voor de Safety Razor en Straight Razor van het merk The Bluebeards Revenge. De mesjes zijn zeer scherp en zijn van optimale kwaliteit. Hierdoor passen ze perfect in onze top 10 meest verkochte scheermesjes.

8. Wilk hydro silk mesjes woman – dames

De vrouwvriendelijke vormgeving en het laagje aloë vera dat wordt afgegeven door het glijstripje, zorgen ervoor dat je al snel een ultrazachte huid kunt ervaren. Dankzij de top 10 waardige kwaliteit, kun je een lange periode gebruik maken van deze mesjes van het merk Wilkinson. Hierdoor ontstaat er een duurzamere manier van scheren.

9. Bic Flex & Easy – heren

Deze fijne mesjes worden zeer goed beoordeeld en behoren daarom tot het beste scheermesje 2018. Deze mesjes uit onze top 10 passen zo goed in de top 10, omdat ze zijn voorzien van een strip die de huid verrijkt met aloë vera en vitamine e. Niet alleen zacht en glad scheren dus, maar ook verzorgen!

10. Gillette Women Venus & Olaz – dames

Dankzij een mooie samenwerking hebben deze mesjes onze top 10 kunnen bereiken. Deze mesjes van Gilette zijn voorzien van Olaz-scheergelkussentjes die conditioners bevatten die de huid na het scheren extra zacht maken. De Venus Embrace’s 5-mesjes technologie zorgt daarnaast voor een scheerresultaat waar je echt blij van wordt!