Top 10 beste antilekbekers

Top 10 antilekbekers. Met welke antilekbeker kun je het beste drinken zonder te knoeien? Bekijk de beste antilekbekers van 2021! Wat zijn nu de meest populaire merken van antilekbekers of antiknoeibekers en welke worden het meest verkocht? De top 10 op deze pagina laat zien welke het best zijn getest en met welke antilekbeker je de beste koop hebt.

Antilekbeker test 2021: beste koop

Door gebruik te maken van de onderstaande top 10 met antilekbekers zie je direct welke bekers het meest populair zijn en welke zijn voorzien van de beste reviews en beoordelingen. De lijst wordt steeds voorzien van nieuwe updates waardoor deze altijd actueel is. Welke antilekbeker zorgt voor het minste knoeien tijdens het drinken? Bekijk ze hieronder.

Antilekbeker top 10 – 2021

Munchkin Miracle 360 trainer Drinkbeker - Roze

Munchkin Miracle 360 trainer Drinkbeker - Roze

Miracle trainer cup 360 oefenbeker in de kleur roze met een witte deksel. De tuitvrije technologie is beter voor de tanden en helpt bij de overgang naar een open beker. Dankzij het 360 graden ontwerp kan er vanuit alle kanten uit worden gedronken.

Prijs en meer info

Munchkin Miracle 360 trainer Drinkbeker - Blauw

Munchkin Miracle 360 trainer Drinkbeker - Blauw

Miracle trainer cup 360 oefenbeker in de kleur blauw met een witte deksel. Technologie: 100% waterdicht, 100% lekkagebestendig Dankzij het 360 graden ontwerp kan er vanuit alle kanten uit worden gedronken.

Prijs en meer info

Munchkin Miracle 360 sippy cup Drinkbeker - Roze 1

Munchkin Miracle 360 sippy cup Drinkbeker - Roze

Dankzij het 360 ontwerp kan er vanuit alle kanten uit worden gedronken. De tuitvrije technologie is beter voor de tanden en helpt bij de overgang naar een open beker.

Prijs en meer info

Munchkin Miracle 360 sippy cup Drinkbeker - Blauw 1

Munchkin Miracle 360 sippy cup Drinkbeker - Blauw

De tuitvrije technologie is beter voor de tanden en helpt bij de overgang naar een open beker. Knoeibestendige klep sluit automatisch na het drinken. Verwijderbare klep voor een eenvoudige reiniging.

Prijs en meer info

Munchkin Miracle 360 Peuter Drinkbeker - steel pink

Munchkin Miracle 360 Peuter Drinkbeker - steel pink

De Miracle® 360° Drinkbeker is de eerste beker die is ontworpen voor zowel ouders als kinderen. Hij voorkomt geknoei en is tegelijkertijd beter voor de tanden.

Prijs en meer info

Munchkin Miracle 360 Sippy Drinkbeker - steel blauw 1

Munchkin Miracle 360 Sippy Drinkbeker - steel blauw

Natuurlijk drinken langs bekerrand van 360°. Op advies van de tandarts. Sluit automatisch af na het drinken. Geïsoleerd roestvrij staal houdt dranken wel tien uur lang koel.

Prijs en meer info

Munchkin Miracle 360 trainer Drinkbeker - Groen

Munchkin Miracle 360 trainer Drinkbeker - Groen

De Miracle 360° Trainer Cup van Munchkin is een drinkbeker waarbij er vanuit alle kanten gedronken kan worden. De beker heeft namelijk geen tuit, maar een knoeibestendige klep die automatisch sluit na het drinken.

Prijs en meer info

Munchkin Miracle 360 sippy cup Drinkbeker - Groen

Munchkin Miracle 360 sippy cup Drinkbeker - green

Munchkin Miracle 360. Soort: Enkel, Volume: 0,296 l, Kleur van het product: Groen. Aantal per verpakking: 1 stuk(s), Aantal stuks: 1 stuk(s)

Prijs en meer info

Philips Avent SCF798 drinkbeker met rietje - 300ml

Philips Avent SCF798 drinkbeker met rietje - 300ml

De Philips Avent SCF798 rietjesbeker (300 ml) met buigbaar rietje is voorgevormd en ideaal voor groeiende, actieve peuters vanaf 9 maanden. De beker ondersteunt een gezonde ontwikkeling van de mond. Het afsluitventiel voorkomt knoeien.

Prijs en meer info

Nûby - Oefenbeker - Flip-It™ Antilekbeker - 360ml - 12m+

Nûby - Oefenbeker - Flip-It™ Antilekbeker - Roze - 360ml - 12m+

De kleine sporter zal graag uit de Flip-It™ antilekbeker drinken. Dankzij het antilekrietje en de flip dop mag de beker omvallen, hij zal niet lekken.

Prijs en meer info

BESTE ANTILEKBEKER TOP 10

De bovenstaande top 10 met antilekbeker is samengesteld op basis van de verkoopcijfers, testresultaten en, niet onbelangrijk, de ervaringen uit de praktijk. Maakt de fabrikant waar wat ze zeggen en kun je zonder te knoeien leren drinken met de antilekbeker. Alleen de antilekbekers die als beste uit de test komen zijn terug te vinden in bovenstaande antilekbekers top 10. Een antilekbeker wordt ook wel eens een antiknoeibeker genoemd. Op dit moment is de antilekbeker van Munchkin de beste antilekbeker. Het gaat dan om het type ‘Munchkin Miracle 360 trainer drinkbeker

Wat is een antilekbeker?

Het leren drinken gaat vaak gepaard met veel knoeien en morsen. Om te voorkomen dat je elke keer schone kleren aan moet trekken voor het kind of dat je steeds de tafel en vloer droog moet maken, kun je gebruik maken van een antilekbeker. Een antilekbeker of antiknoeibeker voorkomt onnodig morsen op de kleren of op de grond.

Hoe werkt een antilekbeker?

Aan de bovenkant van de antilekbeker zit een speciaal soort dop. Valt de beker op de grond of wordt deze plots op de kop gehouden dan sluit de dop en komt er geen drinken uit. Als de antilekbeker op de grond valt dan blijft het drinken waar het hoort, in de beker. Ook leren kinderen om rustig te drinken, wanneer de antilekbeker plots wordt omgedraaid om te drinken zal er nagenoeg geen drinken uitkomen. Bij rustig gebruik komt het drinken uit de antilekbeker.

Beste merk antilekbekers

Merken die goed beoordeeld worden en goed uit de producttesten komen zijn:

  • Munchkin
  • Philips Avent
  • Nuby
  • Mepal
  • Difrax

Ook leuk om te lezen: