Top 10 beste Campingbedjes

Top 10 campingbedjes. Wat zijn de beste campingbedjes van 2021? Op Top10.nl vind je een actuele top 10 bestverkochte en meest populaire campingbedjes. Bekijk de top 10 als je op zoek bent naar de beste koop.

Campingbedjes test 2021: beste koop

De top 10 beste campingbedjes wordt steeds voorzien van een update en is daarom actueel, de top 10 wordt samengesteld door ons enthousiaste team, aan de hand van positieve recensies en verkoopaantallen.

Campingbedjes top 10 – 2021

Safety 1st Soft Dreams Campingbedje - Navy Blue

Safety 1st Soft Dreams Campingbedje - Navy Blue

Het inklapbare campingbedje Soft Dreams Navy Blue van Safety 1st is een ideaal reisbedje. Het Safety 1st campingbedje is geschikt vanaf de geboorte tot een maximaal gewicht van 15 kg.

Prijs en meer info

Deryan Baby Luxe Campingbedje - Cream - 2020

Deryan Baby Luxe Campingbedje - Cream - 2020

DERYAN Reisbed / Reistent Baby Luxe inclusief katoenen hoes met rits, zelfopblaasbaar luchtmatras (2,5 cm) en draagtas met pop-up systeem opgezet in 2 seconden.

Prijs en meer info

Safety 1st Soft Dreams Campingbedje - Warm Grey

Reisbedje Soft Dreams is ideaal voor alle familie uitjes! Het is ultralicht en dankzij het snelle en intuïtieve inklapmechanisme kun je het overal mee naartoe nemen. Het reisbedje heeft een gaasraam, zodat je altijd naar baby kunt kijken.

Prijs en meer info

Koelstra Travelsleeper T5 Campingbedje - Stone Green

Koelstra Travelsleeper T5 Campingbedje - Stone Green

Een logeerpartijtje of op vakantie? Het Travelsleeper T5 reisbedje is een mooi voorbeeld van een goed uitgedacht concept. Dit prachtige, moderne reisbed heeft niet alleen een strak en tijdloos ontwerp, maar is ook uitgevoerd in rustige kleuren.

Prijs en meer info

Hauck Dream N Play Campingbedje - Waterblue

Hauck Dream N Play Campingbedje - Waterblue

Een handig campingbedje om op reis of thuis te gebruiken. De praktische Hauck Dream ’N Play heeft 2 zijden waardoor je je kindje altijd kunt zien. Een opvouwbare matras (60x120 cm) en een handige reistas worden standaard meegeleverd.

Prijs en meer info

Hauck Babycenter Campingbedje - Birdie grey

Hauck Babycenter Campingbedje - Birdie grey

Reis in alle comfort met jouw baby met dit kinderbedje Babycenter van Hauck. Het bedje biedt alles wat je nodig hebt om bijvoorbeeld bij opa en oma op bezoek te gaan of om op vakantie te gaan met de kleine.

Prijs en meer info

Deryan Peuter Luxe Campingbedje - Ocean - 2020

Deryan Peuter Luxe Campingbedje - Ocean - 2020

Het DERYAN Peuter Luxe reisbedje is een compact pop-up reisbedje van slechts 2,4 kg. De ideale oplossing en vervanging voor het zware campingbedje. Naast het lichte gewicht biedt het ook extra bescherming tegen zon, muggen en andere insecten.

Prijs en meer info

Safety 1st Soft Dreams Campingbedje - Happy Day

Het reisbedje heeft vrolijke kleuren en een stevig ontwerp voor ultrastabiliteit. Eenvoudig zet je het campingbedje op en klap je deze weer in, bekijk de handleiding voor de instructies.

Prijs en meer info

Hauck Dream'n Play Campingbedje

Hauck Dream'n Play Campingbedje - Green/grey

Deze praktische Hauck Dream N Play kan op vele manieren worden gebruikt, waardoor het de perfecte oplossing is voor vakanties, bij grootouders of zelfs thuis. Compact opgevouwen, kan dit reisbed eenvoudig overal worden vervoerd.

Prijs en meer info

Safety 1st Soft Dreams Campingbedje - Geo Metric

Safety 1st Soft Dreams Campingbedje - Geo Metric

Zeer populair campingbedje! Het inklapbare campingbedje Soft Dreams Navy Blue van Safety 1st is een ideaal reisbedje. Het Safety 1st campingbedje is geschikt vanaf de geboorte tot een maximaal gewicht van 15 kg.

Prijs en meer info

BESTE CAMPINGBEDJE TOP 10

Je bent op zoek naar het beste campingbedje. Voor je kind wil je alleen het allerbeste, begrijpelijk. Wat zijn nu de beste campingbedjes van 2020? Aan de hand van het aantal positieve recensies en producttesten hebben wij onze top 10 samengesteld. 

Wat is het beste campingbedje van 2021?

De merken Safety 1st, Hauck, Koelstra en Deryan komen alleen goed uit de testen en hebben goede beoordelingen. Wat is het beste campingbedje van 2020 is een vraag die ons vaak gesteld wordt. Het merk Deryan heeft mooie campingbedjes die eenvoudig op te zetten zijn en voorzien zijn van bescherming tegen zon en muggen. De campingbedjes van Safety 1st zijn populair en worden veel verkocht. Het zijn stevige babybedjes die tegen een stootje kunnen en eenvoudig op- en af te breken zijn. De modellen zijn in diverse kleuren verkrijgbaar. Hauck heeft ook stevige campingbedjes die eenvoudig te zijn op- en afbouwen. Het merk Koelstra heeft een goed doordacht concept met een sterk ontwerp. Wat is nu het beste campingbedje? De campingbedjes in onze top 10 zijn allemaal goed, bedenk waarvoor je het campingbedje gaat gebruiken, in een tent past de Deryan bijvoorbeeld perfect. 

Beste merk campingbedje

Merken die goed beoordeeld worden en goed uit de producttesten komen zijn:

  • Safety 1st
  • Hauck
  • Deryan
  • Koelstra