Top 10 beste Slaaptrainers

Top 10 slaaptrainers. Wat zijn de beste slaaptrainers van 2021? Top10.nl biedt je een actuele top 10 bestverkochte en meest populaire slaaptrainers van dit moment. Bekijk de top 10 als je op zoek bent naar de beste koop.

Slaaptrainers test 2021: beste koop

De top 10 beste slaaptrainers wordt steeds voorzien van een update en is actueel, de top 10 stelen wij graag voor je samen aan de hand van producttesten, positieve recensies en verkoopaantallen.

Slaaptrainers top 10 – 2021

Zazu Sam Slaaptrainer - Met nachtlamp functie en slaaptimers

Zazu Sam Slaaptrainer - Met nachtlamp functie en slaaptimers - Grijs / Wit

De Sam slaaptrainer helpt jouw kind door middel van verschillende kleuren in het display. Wanneer het tijd is om te slapen voor het kind sluit de Sam slaaptrainer zijn ogen en zal het beeldscherm donkerblauw kleuren.

Prijs en meer info

Alecto Baby BC-100 Slaaptrainer - Nachtlampje - Wekker

Soms vinden kinderen het lastig om het ritme van dag en nacht goed in te schatten. Ze worden wakker en denken dat het tijd is om op te staan, terwijl ze eigenlijk nog een paar uurtjes langer in bed zouden moeten liggen.

Prijs en meer info

Zazu Sam Slaaptrainer - Met nachtlamp functie en slaaptimers - Roze / Wit

Zazu Sam Slaaptrainer - Met nachtlamp functie en slaaptimers - Roze / Wit

De Sam slaaptrainer helpt je kind wennen aan het tijdsbesef van “grote mensen”. Op een hele eenvoudige manier laat de Sam slaaptrainer je kind zien wanneer hun ouders ’s ochtends blij zijn om hen te zien, en wanneer ze beter nog heel eventjes in bed kunnen blijven liggen.

Prijs en meer info

Zazu Pam Slaaptrainer - Met Bluetooth speaker en nachtlamp functie - Wit / Grijs

Zazu - Bluetooth Slaaptrainer Pinguïn PAM Grijs Merk: Zazu De schattige bluetooth slaaptrainer Pinguïn Pam van Zazu Pam is niet alleen super leuk voor je kindje hij is ook erg handig voor de nachtrust van mama en papa.

Prijs en meer info

Zazu Sam Slaaptrainer - Met nachtlamp functie en slaaptimers - Blauw / Wit

Wanneer je kind een vroege vogel is en wakker wordt voordat de wekker gaat heeft Sam de slaaptrainer een handige funtie. De slaaptrainer laat namelijk precies zien hoe lang het nog duurt voordat 'Sam de slaaptrainer' wakker wordt.

Prijs en meer info

Kidsleep Globetrotter - Slaaptrainer - Groen

Het werkt heel eenvoudig: het klokje heeft 2 plaatjes: één van een schaapje dat met zijn rugzakje op buiten wandelt en één van het schaapje dat lekker in zijn kampeerbedje ligt te slapen.

Prijs en meer info

Nijntje - Slaaptrainer - Op Batterij - Geel

Met deze nijntje slaaptrainer leren kinderen wanneer ze 's ochtends uit bed mogen. Als nijntje de oogjes dicht heeft, is het nog te vroeg! Als de tijd is aangebroken om op te staan, doet nijntje de oogjes open en er klinkt een vrolijk liedje.

Prijs en meer info

Alecto Baby BC-100 Monkey Slaaptrainer - Nachtlampje - Wekker

Alecto Baby BC-100 Monkey Slaaptrainer - Nachtlampje - Wekker

De BC-100 Monkey slaaptrainer is een totaaloplossing voor kinderen om spelenderwijs te leren omgaan met de tijd. Voor de ontwikkeling van je kroost is een slaapritme een belangrijke factor.

Prijs en meer info

Kidsleep Slaaptrainer Klok - Grijs

Kidsleep Slaaptrainer Klok - Grijs

Voor alle ouders die het probleem kennen dat kinderen vaak te vroeg opstaan! De KidSleep klok is de ideale peuter- en kleuterwekker, die met een verlicht plaatje aangeeft of het al tijd is om op te staan.

Prijs en meer info

Numsy Slaaptrainer Kind - Slaap Wekker Kind

Numsy Slaaptrainer Kind - Slaap Wekker Kind

Komt jouw kindje ook maar moeilijk in dromenland? Voor veel ouders is het elke avond weer een gevecht om hun kleine s’avonds in slaap te sussen.

Prijs en meer info

BESTE SLAAPTRAINER TOP 10

Aan de hand van producttesten, verkoopcijfers en het aantal positieve recensies hebben wij gekozen voor de 10 beste slaaptrainers uit onze top 10. De beste slaaptrainers zijn wat ons betreft de Zazu Sam en de Alecto Baby BC-100.

Wat is een slaaptrainer?

Kindjes vinden het soms lastig om het juiste ritme in te schatten. Een slaaptrainer helpt hierbij. Kindjes kunnen aan de slaaptrainer zien of ze al uit bedje mogen, of dat ze nog even mogen doorslapen. Ze hoeven hiervoor niet papa of mama wakker te maken.

Hoe werkt een slaaptrainer?

Je stelt eerst de tijd in, daarna kies je het tijdstip van opstaan. Zorg ervoor dat je de babyklok zo plaatst dat je kindje het goed kan zien en niet uit bed hoeft om te kijken. Het kindje kan zien wanneer het uit bed kan gaan, door middel van een bepaald licht of ogen die open gaan op de klok. De slaaptrainers zijn oplaadbaar, voorzien van batterijen of werken op stroom. De slaaptrainer is ook te gebruiken als wekker.

Beste merk slaaptrainer

Merken die goed beoordeeld worden en goed uit de producttesten komen zijn:

  • Alecto
  • Zazu
  • Kidsleep
  • Nijntje