Top 10 cadeaus 16 jarige

Eindelijk is het dan zo ver, de sweet sixteen is aangebroken en dat mag gevierd worden. Ben jij op zoek naar de perfecte cadeaus voor deze bijzondere gelegenheid? Wij hebben een top 10 cadeaus 16 jarige opgesteld van leukste, origineelste cadeaus voor iemand die 16 jaar wordt. We hebben opties voor zowel jongens als meisjes, de meeste zijn voor allebei geschikt. Daarnaast hebben we in onze top 10 cadeaus in verschillende prijscategorieën zodat er altijd iets tussen zit wat geschikt is voor jouw jarige job.

Top 10 cadeaus voor een 16 jarige

Door met een leuk cadeau aan te komen zorg je ervoor dat iemand zich écht jarig voelt. En dan mag, op zo’n bijzondere leeftijd als 16 jaar. Wij snappen dat het niet altijd makkelijk is om het juiste cadeau te vinden, daarom helpen wij graag een handje. Dit doen we door een handig overzicht te geven in deze top 10. Waar ga jij voor?

Meest gekozen cadeaus 16 jarige

Er zijn vele cadeaus die altijd goed zijn om te geven bij een verjaardag. De meest gekozen en de meest verkochte cadeaus voor een 16 jarige kun je dan ook terugvinden in de onderstaande top 10. Producten die goed worden beoordeeld of als beste getest zijn, kun je ook terugvinden in de top 10 cadeaus voor een 16 jarige.
 

 

Top 10 cadeaus 16 jarige:

1. Polaroid Camera
De Polaroid instant camera is helemaal terug van weggeweest en staat daarom op 1 in onze top 10. De camera drukt de foto’s direct af op de ouderwetse manier. Superleuk voor aan de muur!

2. Dagje Pretpark
Neem de gelukkige 16 jarige eens een dagje mee naar een pretpark. Niks leuker dan gillend in een achtbaan je angsten overwinnen, daarom verdient het pretpark de tweede plek in de top 10.

3. Telefoonhoesje
De 16 jarige in kwestie is ongetwijfeld onlosmakelijk verbonden met zijn mobiele telefoon. Zoek een leuk nieuw hoesje uit voor een goede bescherming en nieuwe look van de telefoon.

4. Gezelschapsspel
Ook het spelen van gezelschapsspellen is weer helemaal hot. Denk vooral aan partyspellen zoals ‘Ik Heb Nog Nooit’, ‘Cards Against Humanity’ of ’30 Seconds’. Avonden plezier verzekerd!

5. Tas
Bij zowel meisjes als jongens kan een nieuwe tas goed in de smaak vallen. Denk bij een meisje vooral aan kleine stijlvolle clutches, kies voor een jongen voor een stoere schoudertas.

6. Powerbank
Wie 16 jaar wordt heeft waarschijnlijk een mobiele telefoon en, heel herkenbaar, de batterij is altijd leeg. Daarom heeft ook de powerbank een plekje in onze top 10, voortaan zit de jarige nooit meer zonder accu!

7. Drone
Wij vinden ze zelf ook supergaaf, drones in alle soorten en maten. Daarom krijgt de drone een eervolle vermelding in onze top 10. Want wie wordt er nu niet blij van een zijn eigen vliegende schotel als cadeau voor zijn sweet sixteen?

8. Strandlaken
Misschien zit de eerste strandvakantie er binnenkort aan te komen voor de 16 jarige. Dan wil je natuurlijk ook op het strand de show stelen. Dat kan met een groot, hip strandlaken.

9. Selfie Stick
Selfies maken, elke tiener rond de 16 jaar doet er aan mee. Check dus wel even of de jarig job nog geen selfiestick heeft.

10. Hoverboard
Op 10 in onze top 10 het hoverboard. Ja, ze zijn prijzig, maar wel heel erg leuk om cadeau te geven. Na even oefenen heb je het hooveren zo onder de knie!