Top 10 cadeaus 18 jarige

Hieperdepiep, hoera! 18 Jaar worden is een feestelijke gelegenheid en dit mag gevierd worden met mooie cadeaus. En wat is het toch altijd lastig om het mooiste cadeau uit te zoeken. Als je vraagt wat er op iemands verlanglijstje staat hoor je vaak ‘Weet ik niet!’ of ‘doe maar iets leuks’. Maar jij wil natuurlijk toch met een fantastisch cadeau aankomen. Ben jij op zoek naar wat inspiratie voor deze bijzondere gelegenheid? De top 10 cadeaus voor een 18 jarige is dan een aanrader.

Top 10 cadeaus 18 jarige

Wij hebben een top 10 opgesteld van de leukste, handigste en origineelste cadeaus voor de 18 jarige in spé. 18 Jaar is een respectabele leeftijd, officieel meerderjarig. Er mag legaal gedronken worden, een rijbewijs gehaald worden en misschien gaat de jarige binnenkort wel studeren.

Meest verkochte cadeaus 18 jaar

Met de top 10 heb je het juiste cadeau in handen om te vieren dat dit grote moment is aangebroken! Van super hippe gadget tot onvergetelijke ervaring, we hebben er allemaal aan gedacht. Haal het inpakpapier maar van zolder want jij komt binnenkort aan met het perfecte cadeau, gevonden in onze top 10.
 

 

Top 10 cadeaus 18 jarige:

1. Rijles
Hoewel het tegenwoordig mogelijk is om al iets eerder te beginnen met rijles, beginnen veel mensen op hun 18de verjaardag. Een proefles is volgens ons hét ideale cadeau en staat daarom bovenaan in onze top 10.

2. Concert Tickets
Als je achterhaalt wat de favoriete artiest is van de 18 jarige, maak je hem of haar overgelukkig met een ticket voor hun concert. Koop er twee, kun je zelf lekker mee.

3. Horloge
Superhandig en een prachtig modeaccessoire, een horloge doet het altijd goed. De jarige denkt voortaan altijd even aan jou als hij de tijd checkt.

4. Draadloze speaker
Ongetwijfeld zit de 18 jarige in kwestie vastgeplakt aan zijn mobiele telefoon. Een draadloze speaker is een prachtig cadeau om met bluetooth te koppelen aan de mobiel.

5. Scratchmap
Veel mensen gaan vanaf 18 jaar flink reizen. Midden in onze top 10 cadeaus 18 jaar staat een scratchmap waarbij elke plek die bezocht is weg gekrast kan worden.

6. Kookboek
18 Jaar en op kamers? Dan zal er gekookt moeten worden. Geef de jarige een kookboek cadeau om dit nét een beetje makkelijker te maken.

7. E-reader
Door een e-reader te schenken geeft je eigenlijk meerdere cadeaus. Vanaf nu kan de jarige heel voordelig heel veel lezen, zonder gesjouw met boeken.

8. Wake up light
Studeren betekent korte nachten en vroeg opstaan. Maak wakker worden wat makkelijker voor de jarige met natuurlijke verlichting van een wake up light.

9. Stedentrip
Wil je flink uitpakken voor de jarige job? Op nummer 9 in onze top 10 cadeaus 18 jarige staat een stedentrip. Ga er samen met de jarige op uit voor een onvergetelijke ervaring.

10. Surprise Party
Onze top 10 sluiten we af met een onbetaalbaar cadeau. Haal alles uit de kast en organiseer een surprise party zodat de jarige écht verrast wordt.