Top 10 cadeaus 50 jarige

Een echte mijlpaal mag gevierd worden, daarom hebben we een nieuwe top 10 voor een 50 jarige. Bij het bereiken van de leeftijd van 50 jaar, hoort toch zeker een mooi cadeau. Op de dag dat de jarige Sarah of Abraham ziet, wil je natuurlijk aankomen met iets bijzonders. Wij zijn op zoek gegaan naar de beste cadeaus voor deze bijzondere leeftijd en hebben een top 10 opgesteld van toppers.

Top 10 cadeaus verjaardag 50 jarige

Genieten van een leuk cadeau, stopt zeker niet na je 50ste pak dus iets moois in om flink uit te pakken. Maak je cadeau extra persoonlijk door er een handgeschreven kaartje bij te doen, zo geef je niet alleen iets handigs of leuks, maar ook iets unieks. We hebben cadeaus gekozen die bij zowel mannen als vrouwen in de smaak zullen vallen. Ben jij op zoek naar het perfecte cadeau? Lees dan snel onze top 10 ter inspiratie!

Best getest en meest verkochte cadeaus 50 jaar

Met behulp van de top 10 kun je bekijken wat de meest verkochte en best geteste cadeaus zijn voor iemand die 50 jaar is geworden.

De top 10: De leukste cadeaus voor een 50 jarige

1. Wellnessbon
Om deze top 10 mee af te trappen een dagje ultiem ontspannen voor de jarige. Geef een Wellnessbon cadeau zodat de jarige job zijn favoriete arrangement kan kiezen.

2. Whiskyglazen
Een respectabele leeftijd van 50 jaar vraagt om een respectabel drankje in stijl. Kies voor een set prachtige whiskyglazen, eventueel in combinatie met een goede fles whisky.

3. Barbecue
Voor de 50 jarige vleeseter gaat er vaak niks boven lekkere biefstuk op een gloeiende barbecue. Barbecues zijn er in veel verschillende maten en prijsklassen, er is er altijd eentje die bij je past.

4. Roman
Heerlijk wegdromen in een goed boek kent geen tijd. Geef de jarige daarom urenlang leesplezier cadeau met een bestseller of een literaire roman.

5. Bloemen
Een grote bos bloemen mag ook zeker niet ontbreken uit onze top 10. Bloemen maken elke 50 jarige blij en staan mooi in elk interieur.

6. Kookboek
Op zoek naar een geschenk voor een echte keukenprins(es)? Kookboeken zijn er in alle soorten en maten. Van feestelijke zoete lekkernijen tot gezondheidsgids, er is superveel keuze.

7. Birdfeeder
Is de 50 jarige een echte vogelaar? Door een birdfeeder op te hangen in de tuin haal je de vogels naar de tuin. Tegenwoordig zijn er moderne glazen bollen te bestellen die er voor zorgen dat je het prachtige schouwspel perfect kunt bekijken.

8. Dekbedovertrek
Een dekbedovertrek is een van die cadeaus waar de gelukkige ontvanger echt iets aan heeft en dat bezorgd dit cadeau een plekje in onze top 10. Is het niet heerlijk om weg te kruipen onder een splinternieuw stofje?

9. Pastamachine
Pasta, wie lust het niet? Maar als je eenmaal geproefd hebt aan handgemaakte verse pasta, wil je nooit meer anders. Een authentieke pastamachine is een perfect cadeau voor de 50 jarige bourgondiër.

10. Plaid
We sluiten deze top 10 lekker warm af, met een mooi plaid om ‘s avonds op de bank heerlijk huiselijk onder weg te kruipen. Genieten!