Top 10 cadeaus voor je beste vriendin

Goede cadeaus bedenken kan soms heel lastig zijn. Al helemaal als het om je beste vriendin gaat. Je wilt graag iets zo origineels mogelijks geven. Daarom hierbij een top 10 met cadeaus voor je beste vriendin, waaruit je inspiratie op kunt doen! Voor je beste vriendin wil je natuurlijk een mooi cadeau uit de top 10 uitkiezen.

Top 10 beste vriendin cadeaus

Als je al jaren met elkaar bevriend bent en elkaar vrijwel alles kan vertellen dan kun je spreken van een beste vriendin. Op haar verjaardag, tijdens de feestdagen of gewoon tussendoor kun je haar een cadeautje geven. Je weet van je beste vriendin alles van haar hobby’s en wat ze wel en niet leuk vindt. Toch kan het vinden van een geschikt cadeau best lastig zijn. Gebruik daarom de top 10 beste vriendin cadeaus om de verschillende tips en suggesties te bekijken.
 

 

Top 10 cadeaus voor je beste vriendin:

1. Een foto-lijst, boek of poster
Een foto verzameling is de beste manier om herinneringen te koesteren. Daarom is het een goed cadeau om te geven aan iemand van wie je houdt. Het kan gaan om foto’s van jouzelf en je beste vriendin samen, of alleen van haar. Stop een foto in een lijstje, knutsel in een fotoboek of maak een mooie poster en plak daar allerlei foto’s op.

2. Een fotoshoot
Op nummer 2 van de top 10 staat een fotoshoot. Dit is een leuke manier om samen jullie vriendschap vast te leggen, maar je kunt het natuurlijk ook voor alleen je beste vriendin kopen! Je hebt veel plezier aan een fotoshoot, maar je houdt er ook goede herinneringen en mooie foto’s aan over!

3. Een feestje (surpriseparty)
Om haar goed te verassen kun je een surpriseparty voor haar organiseren. Een normaal feestje of gezellige borrel is ook goed om te organiseren. Met de leukste feestartikelen maak je het feest compleet.

4. Sieraden met gravering
Sieraden zijn sowieso altijd goede cadeaus om te geven, maar om het extra speciaal te maken voor je beste vriendin kun je er haar naam, initialen of geboortedatum in laten graveren. Dit zijn unieke cadeaus en staan daarom op nummer 4 van de top 10.

5. Shoppen
Je kunt je beste vriendin meenemen om een dagje te shoppen in een stad of shoppingmall. Als cadeau kun je een paar dingen voor haar betalen, of je geeft haar bijvoorbeeld een cadeau bon van te voren (die ze dan kan gebruiken). Samen shoppen is altijd leuk, laat staan als cadeau. Daarom krijgt een dagje shoppen een plek in de top 10.

6. Een taart, doosje chocola of andere lekkernij
Vooral een taart is leuk om als cadeau te geven. Omdat het je beste vriendin is, kun je er wat geks van maken. Je kunt er bijvoorbeeld een foto van jullie samen op doen. Ook chocola, een pot snoep of wat anders is leuk om als cadeau te geven. Jullie kunnen zelfs nog samen van deze cadeaus eten!

7. Spa behandeling
Op nummer 7 van de top 10 staat een behandeling bij een spa of schoonheidssalon. Denk aan een manicure of massage. Dit kun je samen doen, of als cadeau aan haar alleen geven.

8. Accessoires voor thuis
Accessoires zijn altijd leuke kleine dingetjes om te geven, en krijgen daarom ook een plekje in de top 10. Bij woonartikelen kun je denken aan kussentjes, dekentjes, mooie kaarsen, knuffels en plantjes.

9. Make-up
Make-up is altijd goed om te geven, en elk meisje is er blij mee. Daarom krijgt het ook een plekje in de top 10.

10. Een cadeaubon
Op nummer 10 van de top 10 beste vriendin cadeaus staat een cadeaubon. Het is niet het meest originele cadeau, maar ze kan zelf beslissen wat ze er mee koopt!