Top 10 DUPLO

Sinterklaas, Kerstmis, Nieuwjaar, een verjaardag… Kinderen zijn altijd blij met een leuk cadeau van DUPLO. Maar door de ruime keuze aan pakketten wordt het moeilijk om te kiezen. Daarom hebben wij een leuke top 10 vol leuke DUPLO samengesteld.

Top 10 DUPLO 2018

Tijdens de laatste maanden van het jaar worden er heel wat cadeaus gegeven en ontvangen. De eindejaarsfeesten zijn de perfecte gelegenheid om kinderen te verwennen met een leuk cadeau. Maar er zijn nog tal van andere redenen om een kleuter een DUPLO set te schenken. Denk maar aan verjaardagen, de eerste dag in de kleuterschool, Redenen genoeg om je kleine oogappel een cadeau uit onze top 10 te geven. Voorzie een leuk papiertje rond het cadeau, want kinderen vinden het erg leuk om cadeaus te openen en met het papier te spelen.

Beste beoordeelde DUPLO uit de top 10

Maar waarom zou je een kleuter nu DUPLO cadeau doen? Met het speelgoed uit onze top 10 help je de verbeelding en de motoriek van kleine deugnieten te ontwikkelen. De blokjes van DUPLO zijn speciaal gemaakt voor de handen van de kleinste kinderen en de kleuren stimuleren hun fantasie. In onze top 10 vind je een leuke mix van verschillende thema’s van politie over brandweer tot boerderij maar ook van allerlei superhelden en prinsessen.
 

 

Wij stelden voor jou een leuke top 10 samen:

Top 10 DUPLO:

10. Getallentrein

Met deze DUPLO trein sla je twee vliegen in één klap: kleuters houden van treinen en maken ook onmiddellijk kennis met getallen.

9. Mijn eerste vogel

Dieren als cadeaus zijn altijd een goed idee, zeker wanneer het speelgoed is. Met deze vogel beleeft de kleuter eindeloos speelplezier.

8. Mijn eerste draaimolen

Met deze nummer 8 uit de top 10, scoor je echt punten. De kermis is namelijk het favoriete uitje van heel wat kleuters.

7. Huisdieren

Met deze DUPLO set verzint een kleuter de gekste verhalen voor de dieren. Voordeel: je hoeft geen uitwerpselen op te ruimen!

6. Creatieve kist

In deze top 10 stimuleren wij graag de creativiteit van de allerkleinsten. Met de blokken uit deze box, leert hij alvast van de vier seizoenen te houden.

5. Wintervakantie van de kerstman

Laat je kleuter kennis maken met de kerstman en kerstmis. Deze set is inclusief slee en rendier.

4. Jungle

Eén van de leukste én leerrijkste cadeaus uit onze top 10. Ideaal voor jonge avonturiers die graag de wereld willen ontdekken.

3. Brandweerkazerne

Droomt je oogappel al van een carrière bij de brandweer? Met deze set leert hij alvast op tijd uit te rukken voor een brand.

2. Cars 3 Flo’s café

Met deze set van DUPLO verzint je kleuter gewoon zelf de leukste verhalen van Bliksem McQueen en zijn vrienden.

1. Grote stadsdierentuin

In 2009 speelgoed van het jaar, maar deze set blijft erg populair. Bouw de zoo helemaal na en ga elke dag op bezoek in de dierentuin!