Top 10 duurste cadeaus

Heb je echt iets te vieren? Dan kun je gerust een keer wat meer geld uitgeven voor een mooi cadeau. Je kunt bijvoorbeeld een duurder cadeau kopen voor de verjaardag van je (klein)kind, maar ook voor Sinterklaas of voor Kerst. Ben je benieuwd wat de top 10 duurste cadeaus van dit moment zijn? Lees dan snel verder, want op deze pagina delen we een ranglijst met de top 10 duurste cadeaus.

Top 10 duurste cadeaus 2018

Alle cadeaus in onderstaande top 10 hebben een behoorlijke prijs. Je kunt een van deze items voor de verjaardag van je (klein)kind geven, maar ook op Sinterklaasavond of met Kerst. En zoek je een bijzondere gift voor de communie of het vormsel van jouw (klein)kind? Dan kun je ook een item uit onderstaande top 10 geven.

Dure cadeaus

Koop je een item uit onderstaande top 10, dan weet je zeker dat je het juiste presentje geeft aan jouw (klein)kind. De cadeaus in de top 10 zijn duurder dan gemiddeld, maar zijn het geld zeker waard.

 

 

Top 10 dure cadeaus:

 

1: Segway PT i2 SE

Top 10 duurste cadeaus nummer 1

Wil je dat jouw (klein)kind op een bijzondere manier van A naar B kan komen? Dan geef je de Segway PT i2 SE voor ongeveer 8400 euro cadeau.

2: de Oset 24” Trial E-Bike voor kinderen

Top 10 duurste cadeaus nummer 2

De Oset 24” Trial E-Bike voor kinderen laat jouw (klein)kind spelenderwijs en op een veilige manier kennis maken met de motorsport. De fiets kost ongeveer 5200 euro.

3: de DJI Inspire 2 Combo

De DJI Inspire 2 Combo is een drone met camera. Eigenlijk is dit niet zomaar speelgoed, maar een drone voor professioneel gebruik. De drone kost 4850 euro.

4: de DJI Inspire 1 Raw Drone

De DJI Inspire 1 Raw Drone is tevens een drone met camera. Deze drone is honderd euro goedkoper dan de DJI Inspire 2 Combo..

5: de Ninebot E-Lite

De Ninebot E-Lite is een uniek vervoersmiddel dat jouw (klein)kind met zijn of haar lichaam moet besturen. De Ninebot E-Lite kost ongeveer 3000 euro.

6: Kinderspeelroten Fatmoose

Je kunt er ook voor kiezen een complete kinderspeeltoren voor jouw (klein)kind te kopen. Kinderspeeltoren Fatmoose kost iets meer dan 2200 euro.

7: Speeltoestel Wickey Monkey Island

Liever geen kinderspeeltoren, maar een speeltoestel met glijbaan? Dan koop je speeltoestel Wickey Monkey Island voor iets meer dan 2000 euro.

8: Een voetbaltafel

Wil je een echt goede voetbaltafel geven, dan moet je hier flink in investeren. De Deutsche Meister voetbaltafel Grande Luxe zwart kost bijvoorbeeld 1995 euro.

9: Een poppenvilla

Wil je niet zomaar een poppenhuis kopen, maar wil je jouw dochter een poppenvilla geven? Dan kun je de poppenvilla van by Liliane aanschaffen voor ongeveer 1990 euro.

10: Een groot opzetzwembad

Het laatste cadeau in de top 10 is een groot opzetzwembad. Koop je de Intex Rectangular Ultra Framepool, dan betaal je hier 1960 euro voor.