Top 10 grappige cadeaus

Voor een verjaardag, feestdag of zomaar om iemand te verwennen, cadeaus zijn altijd leuk. Wanneer je niet goed weet wat voor cadeau iemand wil hebben kan het lastig zijn om iets te bedenken. Zeker wanneer er niet echt een specifieke gelegenheid is om cadeaus te geven moet je vaak creatief denken wil je iemand een leuk en gepast cadeau geven. Met behulp van de top 10 grappige cadeaus kun je snel en eenvoudig bekijken welke grappige cadeaus het meest worden verkocht en het best zijn beoordeeld.

Wanneer je cadeaus geeft aan mensen met een flinke dosis humor is het leuk als je een cadeau geeft wat niet alleen leuk, maar ook grappig is.

Top 10 grappige cadeaus

Er zijn veel top 10 lijstjes met favoriete cadeaus, maar zelf een top 10 samenstellen van grappige cadeaus is nog niet zo eenvoudig. Wil je met je cadeau iemand aan het lachen maken maar heb je geen idee wat je moet geven? Wij hebben een top 10 van grappige cadeaus samengesteld. Met een grappig cadeau uit deze top 10 zal je er zeker in slagen een glimlach te toveren op het gezicht van de ontvanger, en dat is tenslotte wat je wilt: de ander blij maken met jouw cadeau.
 

 

Grappige cadeaus top 10:

 

1. Flesopener/ bierteller

In de top 10 grappige cadeaus is dit de absolute nummer 1! Met elk flesje wat je opent loopt de teller op. Een beetje confronterend misschien, maar wel praktisch toch?

2. (Dis)like stempels

De echte Facebook fans zullen dit zeker op prijs stellen! Met deze stempels kun je liken en disliken wat je maar wilt, zonder daarvoor het internet op te hoeven gaan.

3. Grappige strandlakens

Als je elke dag naar het strand gaat ben je snel door je handdoeken heen. Een strandhanddoek is dus voor strandliefhebbers altijd een goed cadeau, maar in de vorm van een ananas, ijsje, donut of ander grappig figuur is het natuurlijk nog leuker.

4. Backwards klok

Sommige mensen komen altijd te laat. Een backward klok is een klok die precies gelijk loopt, maar dan met een omgekeerde wijzerplaat. Of het helpt om op tijd te komen is nog maar de vraag, maar in ieder geval geef je hiermee wel een stille hint!

5. Emoji kussen

Met een emoji kussen heb je een praktisch én grappig cadeau dat zeker in de top 10 thuishoort. Want stiekem wil iedereen een emoji kussen!

6. Wijnflesglas

Met dit grappige glas is het heerlijk genieten van een lekker wijntje. Een leuke gift voor de wijnliefhebbers onder ons.

7. Hangende servettenhouder

De echte knoeiers zullen dit grappige presentje zeker kunnen waarderen. Een ketting waar je je servet aan vast kunt maken scheelt bergen wasgoed.

8. Toiletpapier met opdruk

Wit toiletpapier is redelijk saai. Toiletpapier met een opdruk van eurobiljetten of puzzels maakt je wc natuurlijk een stuk fleuriger.

9. Lippenbalsem met smaak

Drankjes, sausjes, of fruit. Je kan het zo gek niet bedenken of het is er in de smaak van lippenbalsem.

10. Microfoon douchekop

Het geeft niet als je niet in de top 10 terecht komt met je zangkunsten. Zingen onder de douche is altijd leuk, zeker als er een microfoon in je douchecabine hangt!