Top 10 kerstcadeaus voor mannen

Ben je op zoek naar een kerstcadeau voor een man? Dan helpt deze top 10 met kerstcadeaus voor mannen je bij het vinden van een geschikt cadeau. Kerstfeest is een feest vol gezelligheid, sfeer en lekker eten. En natuurlijk is dit plaatje helemaal compleet met de kerstcadeaus. Of je je kerstcadeaus nu vanonder de kerstboom haalt of je krijgt ze gewoon overhandigd; het krijgen van cadeaus verveelt nooit! Het is natuurlijk minstens even leuk om kerstcadeaus te geven, maar het kan soms wel lastig zijn als je niet precies weet wat iemand graag wil hebben.

Top 10 kerstcadeaus voor mannen

Met name een cadeau voor een man kan moeilijk te bedenken zijn. Vrouwen maken nog wel eens een top 10 aan lijstjes waarin ze hun wensen kenbaar maken, maar de meeste mannen zullen niet zo snel een top 10 lijstje voor je neerleggen waarin ze hun voorkeur voor kerstcadeaus duidelijk maken. Je zult dan toch echt zelf iets moet verzinnen.

Top 10 mannen kerstcadeaus

Wil je met kerst een leuk cadeau aan een man geven maar heb je echt geen idee wat? Geen nood! Speciaal voor jou hebben we een top 10 lijst gemaakt met de leukste kerstcadeaus voor mannen. Met kerstcadeaus uit deze top 10 lijst zal je absoluut scoren!

Top 10:

 

1. Weekendje weg

Dichtbij huis of naar de andere kant van Europa; het kan alle kanten op. Mannen vinden het heerlijk om er echt even helemaal tussenuit te zijn en hun werk issues aan de kant te zetten. Gewoon een paar dagen heerlijk genieten, dat staat bij elke man in de top 10.

2. Avontuurlijk dagje uit

De gemiddelde man is avontuurlijk ingesteld. Of je nu een dagje mountainbiken, raften of quadrijden cadeau doet, een man met gevoel voor avontuur zal het altijd op prijs stellen.

3. Elektronica/ gadgets

Mannen willen graag het nieuwste, vooral op elektronicagebied. Een koptelefoon, speaker, camera, of noem het maar op… Er zijn talloze leuke kerstcadeaus in deze categorie.

4. Etentje

Zoals het bekende gezegde: de liefde van een man gaat door de maag. Dit cadeau staat dan ook hoog op de top 10 lijst, gewoonweg omdat mannen dol zijn op lekker eten.

5. Bierpakket

Bij de meeste mannen staat bier hoog aangeschreven op hun top 10 van alcoholische dranken. En houden ze niet van bier, dan hun vrienden wel. Met een bierpakket kan als kerstcadeau zit je altijd goed!

6. Accessoires

Mannen zijn praktisch ingesteld. Een riem, stropdas, horloge of wat voor handige accessoire dan ook, het is altijd een goede cadeaukeus!

7. Tijdschriftabonnement

Afhankelijk van wat hij interessant vindt: Auto’s, sport, elektronica… Met een stapel tijdschriften komt hij de winteravonden wel door!

8. Lekker geurtje

Of het nu een heerlijke tube douchegel is of een flesje aftershave, elke man wil lekker ruiken en zal dus blij zijn met een lekker geurtje.

9. Sieraden

Een man is meestal niet zo sieraad-achtig als een vrouw. Maar een stoer kettinkje of een coole armband zijn altijd goede kerstcadeaus.

10. Kleding met opdruk

Een lekker warme trui of vest met een (tekst)opdruk die iemand speciaal voor jou heeft laten ontwerpen, hoe leuk is dat als kerstcadeau? Elke man zal hier warm van worden!