Top 10 kerstcadeaus voor vrouwen

Zoek je een geschikt kerstcadeau voor een vrouw? Bekijk dan de top 10 kerstcadeaus voor vrouwen, hierin vind je de 10 populairste kerstcadeaus voor vrouwen. De top 10 lijst is ideaal om te gebruiken ter inspiratie. Elk jaar in december is het weer raak; mensen zetten een kerstboom in hun huis en kopen kerstdecoraties. Op de radio worden voortdurend kerstliedjes gedraaid en in elke supermarkt vindt je heerlijkheden als kerstkransjes en chocola. Kerstfeest is een feest vol gezelligheid, lekker eten, en natuurlijk kerstcadeaus! Al eeuwenlang is het traditie om tijdens het kerstfeest cadeautjes te geven aan vrienden en familie. En zeg nou zelf: het is leuk om cadeaus te krijgen, maar toch minstens zo leuk om andere mensen blij te maken met cadeaus?

Top 10 kerstcadeaus voor vrouwen

Veel mensen maken speciaal voor kerst een verlanglijstje of top 10 lijst met dingen die ze graag zouden willen hebben. Wanneer je weet wat iemand wil hebben is het niet zo moeilijk om een cadeautje te kopen, maar het kan ook heel leuk zijn om iemand echt te verrassen. Het kan echter zijn dat je iemand blij wilt maken met leuke kerstcadeaus, maar geen flauw idee hebt wat je die persoon moet geven.

Top 10 vrouwen kerstcadeaus

Met name kerstcadeaus voor vrouwen zijn vaak moeilijk te bedenken waardoor een top 10 lijst wel heel handig kan zijn. Ben jij op zoek naar hét perfecte kerstcadeau voor een vrouw? Speciaal voor jou hebben we een top 10 lijst van kerstcadeaus voor vrouwen samengesteld. Met een cadeau uit deze top 10 zal elke vrouw blij zijn!
 

 

Top 10 kerstcadeaus:

 

1. Lekker geurtje

Elke vrouw houdt van een lekker geurtje. Parfum, lotion of douchegel, als vrouw kan je er nooit teveel van hebben, waardoor dit cadeau absoluut als nummer 1 op de top 10 lijst staat!

2. Sieraden

De gemiddelde vrouw is dol op sieraden. Een ring, ketting, armband of een setje oorbellen valt altijd in de smaak.

3. Boeken

Veel vrouwen kopen voor zichzelf niet zo snel een boek. Des te leuker als er een goed boek tussen je kerstcadeaus zit.

4. Tas

Gezien de enorme hoeveelheid spullen die een vrouw altijd meeneemt is een tas altijd een goed cadeau.

5. Make-up

Elke vrouw is mooi op haar eigen manier, maar de meeste vrouwen doen hier met behulp van make-up graag nog een schepje bovenop. Make-up is dus altijd leuk om als cadeau te krijgen.

6. Stedentrip/ weekendje weg

In de top 10 mag dit cadeau zeker niet ontbreken! Vrouwen vinden het vaak heerlijk om er gewoon ‘even tussen uit’ te zijn. Zeker weten dat dit cadeau in de smaak valt!

7. Fles wijn

Voor veel vrouwen is ‘s-avonds op de bank zitten met een goed glas wijn pure ontspanning. Een prima cadeau dus!

8. Wollen kleding

Veel vrouwen zijn chronische koukleumen, waardoor een lekker warme sjaal, trui of andere warme kledingstukken zeer welkome kerstcadeaus zijn!

9. Receptenboek

Wanneer een vrouw elke dag moet koken kan het soms lastig zijn om te bedenken wat je moet gaan eten. De oplossing: een receptenboek!

10. Chocolade

De top 10 lijst is niet compleet zonder chocolade. Want welke vrouw houdt nu niet van chocolade? De meeste vrouwen kunnen chocolade niet weerstaan, waardoor alles wat met chocolade te maken heeft goede kerstcadeaus zijn!