Top 10 LEGO

LEGO never goes out of fashion! Dat maakt het dus een ideaal cadeau om te schenken voor een verjaardag, de Sint of Kerstmis. Het bedrijf maakt al bijna 100 jaar aan speelgoed en blijft nog steeds één van de leukste speelgoedmerken aller tijden. Wat is het populairste LEGO en hoe ziet de top 10 LEGO eruit?

Top 10 LEGO

Vooral tijdens de laatste maand van het jaar worden er heel wat cadeaus gekocht en gegeven. De eindejaarsperiode is de perfecte gelegenheid hiervoor, maar er zijn nog tal van andere redenen om iemand LEGO uit onze top 10 te schenken. Zo kan je het iemand cadeau geven om hem of haar te feliciteren voor een verjaardag of gewoon omdat iemand heel erg lief is geweest en je hem of haar hiervoor graag wil bedanken.

Beste beoordeelde LEGO in de top 10

De leukste cadeaus zijn die waarbij duidelijk is dat je erover hebt nagedacht. Maar ook de verpakking van de cadeaus die je kocht zijn belangrijk. Dat maakt de ontvanger nieuwsgierig en laat hem of haar ook erg speciaal voelen. Bovendien vinden kinderen inpakpapier ook nog eens leuk om mee te spelen. Het uiterlijk is in dit geval dus ook belangrijk!

Wil je je kinderen, neefje of nichtje een LEGO set cadeau geven? Dan inspireren wij je graag met onze top 10 van LEGO!
 

 

Top 10 LEGO:

10. LEGO Friends Heartlake Pizzeria

De top 10 openen doen we met deze leuke pizzeria waarbij je zelf pizza’s kan bakken en serveren.

9. Het huis van The Simpsons

Speel de streken van Bart en zijn familie na met deze speelset. Zoals de serie ongetwijfeld een klassieker.

8. LEGO Mindstorms 31313 EV3

Voor heel wat tienjarigen één van de coolste cadeaus die ze ooit konden krijgen: met deze set bouw je gewoon zelf een eigen robot!

7. Hogesnelheids-passagierstrein

Tuut tuuuut! Daar komt de leukste hogesnelheidstrein van het land weer aan. Je bedient ‘m lekker zelf en kiest hoe snel hij gaat. Nooit meer vertraging met de trein!

6. Porsche

Punten scoren bij je zoon of neefje? Met een Porsche natuurlijk. Deze replica van het echte model Porsche 911 GT3 RS verdient echt wel een plaats in de top 10.

5. Pretpark achtbaan

Naar het pretpark gaan kan voortaan gewoon thuis! Even alles in elkaar knutselen en klaar voor een sensationele spannende rit. Ben je al gewonnen voor nummer 5 in onze top 10?

4. Politie

Zet de achtervolging in met dit spannende cadeau uit onze top 10. Achtervolg de boeven in de politiewagen of in de stoere helikopter.

3. Ninjago

Wat je ook kiest uit de LEGO Ninjago collectie, als je oogappel sneller is dan zijn eigen schaduw, dan scoor je wellicht echt met dit cadeau uit de top 10.

2. Stille Mary

Haal de echte piratenboot uit Pirates of the Carribean in huis en laat Jack Sparrow en co je kinderen betoveren met wat echte Disney magie!

1. Star Wars

Star Wars is ontzettend cool en de hele collectie van deze fantasy film kun je kopen. Opgepast: kiezen is moeilijk.