Top 10 cadeaus voor opa

Verwen je opa met een origineel cadeau. Misschien heb jij met Sinterklaas wel het lootje van je opa getrokken. Je opa heeft er geen cadeaus opgezet en dat maakt het voor jou dus extra lastig. Je moet je eigen brein aan het werk zetten. Wat kun je je opa nu geven? Hij heeft vast alles al en samen gezellig bij elkaar zitten vindt hij vast veel belangrijker dan het krijgen van cadeaus. Maar je wil ook niet met lege handen aan komen zetten natuurlijk.

Top 10 cadeaus voor opa

En stiekem vindt hij een cadeau ook wel heel erg leuk! Het kan natuurlijk ook zo zijn dat jij je grootvader eens flink wil verassen met een mooi cadeau. Om je waardering aan hem uit te spreken. Om te laten zien wat hij voor jou betekent. Hij verwent jou misschien ook wel vaak genoeg met cadeaus. Waarom hem dan niet eens lekker in de watten leggen? Het is natuurlijk best lastig om iets te vinden. Om je in het zoekproces wat te helpen, vind je hier een top 10 cadeaus dat speciaal is opgesteld voor opa’s. In deze top 10 vind je vast hét cadeau dat hem heel gelukkig maakt.

 

 

Cadeau top 10 opa:

 

1. Handgebreide sokken

Op nummer 1 in deze top 10 staat een ontroerend cadeau, vooral als je ze zelf breit. Hoe lang geleden zou het zijn dat hij handgebreide sokken heeft gedragen?

2. Boeken over senioren

Tegenwoordig heb je humoristische boeken over bejaarde mannen, zoals ‘Pogingen iets van het leven te maken’ of ‘De 100-jarige man die uit het raam klom en verdween’. Er zitten vast herkenbare momenten in voor je grootvader.

3. Vogelhuisje

Is jouw opa ook zo’n tuinliefhebber? Dan mag een vogelhuisje niet missen. Ook leuk voor op het balkon. De vogels bezorgen hem vast wat genietmomenten.

4. Mok met jouw foto

De mok is een klassieker in deze top 10. Hij heeft misschien al wel een mok met de tekst ‘De liefste opa van de wereld’. Maak hem nog wat leuker met jouw foto erop.

5. E-reader

Een iets duurder cadeau in deze top 10, maar als hij van lezen houdt, is een e-reader het perfecte cadeau. Hij hoeft niet langer naar de bieb en de tekstgrootte kan hij zelf instellen.

6. Jeu de boules set

Een actief cadeautje in deze top 10, een jeu de boules set. Maak hem blij met zijn eigen setje.

7. Whisky glas met gravure

Is jouw opa niet zo’n theedrinker, maar meer een whiskydrinker? Geef hem dan een whiskyglas en laat er een persoonlijke tekst in graveren.

8. Fles met eigen etiket

Als je opa liever een goede fles wijn heeft, maak het cadeau dan nog iets persoonlijker en ontwerp je eigen etiket. Staat ook leuk in de kast.

9. Keyfinder

Een handig cadeau in de top 10: een keyfinder. Dit kan hem een lange zoektocht en frustraties besparen.

10. Bierproeverij

De top 10 sluiten we af met een uitje die je samen met je opa kunt ondernemen. Een bierproeverij, ook nog eens erg gezellig.