Top 10 populairste kerstcadeaus

Leg rondom de kerstboom de populairste kerstcadeaus. De kerstdagen zijn voor veel mensen de mooiste dagen van het jaar. Je omgeeft je waarschijnlijk met de mensen die dichtbij je staan. En de dagen breng je natuurlijk het liefst door met heerlijk eten. Een populaire trend is het kopen van kerstcadeaus. Voor de kerstdagen hebben we natuurlijk Sinterklaas. Dat feest is nog steeds het populairste, Nederlanders geven dan de meeste cadeaus aan elkaar. Maar het sinterklaasfeest neemt iets af in populariteit en de aanschaf van kerstcadeaus nemen toe. Niet alleen geven we elk vaker cadeaus tijdens de kerstdagen, maar ook de uitgaven liggen hoger.

Top 10 populairste kerstcadeaus

Wat is er nu gezelliger dan samen rondom de kerstboom zitten die mooi versierd is en met pakjes eronder? Veel mensen vinden het voordeel dat er bij de kerstcadeaus geen gedicht of surprises hoeven. Het is elkaar gewoon verwennen met mooie dingen. Grote cadeaus of kleine cadeaus, het maakt niet uit. Heb je moeite om een leuk kerstcadeau te vinden? Of heb je geen idee wat je moet vragen? Doe dan inspiratie op in deze top 10. De top 10 is gebaseerd op de populairste kerstcadeaus voor iedereen, van jong tot oud.

 

Top 10 kerstcadeaus:

 

1. Parfum

Deze klassieker staat hoog in de top 10 en behoort door de jaren heen nog steeds tot één van de populairste kerstcadeaus. Maak je partner blij met dit persoonlijke cadeau.

2. Gezelschapsspel

De kerstdagen zijn voor veel mensen bij uitstek geschikt om spelletjes te doen. Een nieuw spel krijgen is dan nu ook het perfecte moment.

3. Virtual Reality bril

In de top 10 staat de Virtual Reality bril, omdat het een origineel cadeau is dat eigenlijk iedereen leuk vindt!

4. Keukenmachine

Met een keukenmachine is kokkerellen nog nooit zo leuk geweest. Een leuk cadeau om te vragen, maar ook zeker om te geven.

5. Oudejaarslot

Halverwege deze top 10 staat het Oudejaarslot. Wie wil er nou geen miljonair worden? Tip als je het cadeau geeft: spreek af dat je ook een deel krijgt als de jackpot er op valt!

6. Bierpakket

Speciaal bier is helemaal ‘in’ tegenwoordig. Elke man en ook sommige vrouwen, maak je blij met zo’n pakket. Wil je alles uit de kast halen bij het geven van de kerstcadeaus? Geef dan een gepersonaliseerd bierpakket.

7. Koptelefoon

De grote koptelefoons zijn de laatste jaren terug van weggeweest. Het laatste jaar zijn de draadloze oordopjes de populairste soort koptelefoons. Verwen de muziekliefhebber!

8. Boek

Weer zo’n klassiek cadeau in deze top 10 en altijd één van de populairste kerstcadeaus. Veel mensen hebben een aantal dagen vrij rond de kerst. Een geschikte tijd om lekker in een boek te duiken.

9. Muziekalbum of LP plaat

Deze twee cadeaus delen de plek in de top 10, omdat de LP plaat de laatste jaren het populairste is. Maar er zijn ook nog genoeg mensen die graag naar een goed album luisteren.

10. Airfryer

Rondom de feestdagen eten we vaak wat meer. Wil je het iets gezonder doen dan alles bakken in vet? Dan is de airfryer een goede optie. Eén van de populairste keukenaccessoires van de laatste jaren.