Top 10 populairste sinterklaascadeaus

Elk jaar lijken we met z´n allen steeds meer sinterklaascadeaus te kopen. Het liefst schaffen we de sinterklaascadeaus online aan. Veel mensen vermijden het om tijdens de drukke feestdagen de stad in te gaan. Bomvolle winkels en lange rijen, je hebt vast wel eens leukere activiteiten ondernomen. Elke familie viert Sinterklaas op zijn eigen manier. De één uitgebreid met lootjes, gedichten en surprises. De ander houdt het liever bij een gezellig avondje gourmetten.

Populairste sinterklaascadeaus

Sinterklaas is een mooie traditie om samen bij elkaar te komen en middels cadeaus en gedichten aan de ander laten zien wat hij of zij voor jou betekent. En of je nu wel of niet veel met Sinterklaas hebt, cadeaus ontvangen is altijd leuk. Sinterklaasavond biedt je de gelegenheid om iets te vragen wat je zelf niet snel zult kopen. Misschien heb jij je sinterklaaslijstje al wel een halfjaar in de kast liggen. Of ben jij het type dat elk jaar weer niet weet wat te vragen.

Top 10 lijstje sinterklaascadeaus

En misschien heb jij wel een lootje getrokken van iemand die geen wensen heeft en je zelf dus iets moet verzinnen. Om je wat op weg te helpen, vind je hier een top 10 van de populairste sinterklaascadeaus.

1. Gezelschapsspel

Op nummer 1 van deze top 10 staat een gezelschapsspel. Mensen die Sinterklaas graag vieren, zijn gezelschapsdieren en houden waarschijnlijk ook wel van een spelletje op z’n tijd!

2. Boek

Een boek is voor de meeste mensen altijd leuk om te krijgen en staat daarom hoog in de top 10. Dit kan variëren van hoogstaande literatuur tot populaire humoristische boeken.

3. Game

Een game voor de Playstation, Xbox of Nintendo is meestal geliefd bij de jongens en mannen. Maar ook vrouwen kunnen heel gelukkig zijn met één van deze sinterklaascadeaus.

4. Geurtje

Misschien wel het meest gedurfde cadeau uit deze top 10: een geurtje. Verras je broer of moeder met een persoonlijk lekker geurtje.

5. Drone

Een drone is een nieuwkomer in deze top 10 populairste sinterklaascadeaus. Geliefd onder jong en oud. Drones in verschillende prijsklassen verkrijgbaar.

6. Sieraad

Met een mooie armband, ketting of ring maak je bijna elke vrouw blij. Voor veel vrouwen zijn sieraden één van de populairste sinterklaascadeaus.

7. LEGO

LEGO behoort al jarenlang tot de populairste sinterklaascadeaus. Elke jongen weet er wel raad mee. Maar ook meiden kunnen veel plezier hebben met LEGO!

8. Kookboek

Met de kerstdagen voor de deur is een kookboek altijd een aangenaam presentje. Met alle keus tegenwoordig kan iedereen een heerlijke maaltijd thuis serveren.

9. Pop

Net als LEGO is een pop als sinterklaascadeau net zo’n klassieker en mag dus ook niet ontbreken in deze top 10. Dit blijft geliefd speelgoed onder de meiden.

10. Cadeaubon

De top 10 wordt afgesloten met een cadeaubon. Misschien niet het meest originele sinterklaascadeau, maar altijd een veilig en plezierig cadeau om te krijgen en te geven.