Top 10 schoencadeautjes

Het sinterklaasfeest draait niet om één avond. Voor kinderen is het maar liefst drie weken lang feest. Vanaf het moment dat de Sint zijn voeten op Nederlandse bodem zet, is het feest gestart. Kinderen kijken er naar uit om hun schoen te zetten. Met een mooi gedicht er in of een wortel voor Amerigo. Het goede gedrag van je kind moet natuurlijk beloond worden met mooie schoencadeautjes.

Top 10 schoencadeautjes voor Sinterklaas

Kleine cadeaus die in de schoen passen. Niets is zo spannend voor je kind om in de ochtend naar zijn schoen te rennen en te kijken wat de Sint heeft achtergelaten. Soms is het lastig om als ouder te bepalen hoe vaak je kind zijn schoen mag zetten. Je zoon of dochter wil dit natuurlijk het liefst elke dag doen, tot aan pakjesavond.

Leuke schoencadeautjes

Maar een schoen zetten levert ook spanning op voor je kind. En een kind te veel te verwennen met schoencadeautjes doet meer kwaad dan goed. Wees er duidelijk in wanneer de Sint weer langs komt. Dat vinden de kinderen prima en kunnen ze de nachten rustig door brengen. Dan rest de taak nog om leuke schoencadeautjes te vinden. Om de hulpsinterklazen een beetje te helpen, lees je hier een cadeaus top 10 voor in de schoen.
 

 

Top 10 schoencadeautjes:

 

1. Chocoladeletter

Met stipt op één van de schoencadeautjes top 10 is de chocoladeletter. Ook in het klein verkrijgbaar, zodat hij precies in de schoen past.

2. Klein spelletje

Elk kind, van heel klein tot groot, houden van spelletjes. Je kunt tegenwoordig veel kleine reisspelletjes kopen. Ideaal voor in de schoen.

3. LEGO

Speelgoed van LEGO is gemaakt voor de schoen. Kleine bouwwerkjes, leuk om samen in elkaar te zetten.

4. Miniknuffel

Van knuffels kan je kind nooit genoeg hebben, daarom staat dit cadeau ook in de top 10. Verblijd hem met nog zo’n klein vriendje.

5. Kleurboek

Deze klassieker moet absoluut in de top 10 schoencadeautjes. Lekker ouderwets kleuren is eens wat anders dan de tablet of televisie.

6. K’nex

Al jarenlang geliefd, de bouwwerken van K’nex. Dankzij de langdurige populariteit mag dit speelgoed absoluut niet ontbreken in de top 10.

7. Klei

Laat je kind de kunstenaar in zichzelf ontdekken met klei. Niet alleen heeft je kind plezier, het levert ook nog een mooi kunstwerk op voor op de kast.

8. Pokémon kaarten

De Pokémon kaarten zijn weer helemaal terug van weggeweest en staan in de top 10 schoencadeautjes. Verras je kind met een nieuw setje die hij kan toevoegen aan zijn collectie.

9. Boekje

Er zijn veel boekjes in klein formaat. Een tijdloos cadeau dat altijd in de smaak valt bij kinderen.

10. Knutselsetje

De top 10 schoencadeautjes sluiten we af met een cadeau voor de creatieve kinderen. Laat het kind in jezelf ook weer naar boven komen tijdens een kunstzinnige middag met je kind.