Top 10 speelgoed 1 jaar

Een verjaardag is altijd een feestelijke dag, maar de eerste verjaardag van een kindje is extra bijzonder. Wordt een kindje 1 jaar oud, dan kun je samen met hem of haar de allereerste verjaardag vieren. Wil jij een bijzonder cadeautje geven op deze bijzondere dag? Dan geef je een van de cadeaus uit de top 10 cadeaus voor kinderen van 1 jaar.

Top 10 cadeaus 1 jaar

Je kunt een cadeautje uit de top 10 kopen als er iemand jarig is, maar ook als er iets anders te vieren is. Zo kun je ook een cadeautje uit de top 10 aanschaffen voor Sinterklaas, voor Kerst of voor een andere feestdag. De cadeaus die in onderstaande top 10 beschreven worden, zijn in feite geschikt voor alle gelegenheden. Ook als je een kind van 1 jaar zomaar wil verrassen met een leuk cadeau, kun je een van de cadeautjes uit onderstaande top 10 geven. Door een van de cadeautjes uit de top 10 te kopen, weet je zeker dat je een geweldige verrassing kunt geven.

 

Top 10 speelgoed 1 jaar:

 

1: Een speelset

Een speelset is in feite een speelgoed pakket met meerdere onderdelen. Deze speelgoed set biedt ieder 1-jarig kind urenlang speelplezier.

2: Een speelgoed gym

Veel 1-jarigen vinden het heerlijk om met een speelgoed gym te spelen. Je kunt een kleine speelgoed gym aanschaffen, maar ook een groter exemplaar.

3: Een knuffel

Alle kinderen van 1 jaar vinden knuffels leuk. Je kunt een schattig knuffeldier kopen, maar ook een knuffelprinses voor een meisje of een stoere knuffel voor een jongen.

4: Een loopwagen

Een loopwagen helpt een kindje van 1 jaar zijn of haar eerste stapjes te zetten. Na het zetten van de eerste stapjes, gaat de loopwagen mee het hele huis door.

5: Een puzzel

Wil je een educatief cadeautje geven? Dan kun je een puzzel aanschaffen. Let wel goed op dat je een puzzel voor 1-jarige kinderen koopt.

6: Een muziekinstrument

Een 1-jarig kind kan nog geen echt instrument bespelen, maar er zijn wel leuke speelgoed instrumenten voor kinderen van deze leeftijd.

7: Een interactief muziekboek

In een interactief muziekboek worden plaatjes en leuke liedjes met elkaar gecombineerd. Kinderen vinden deze interactieve boeken hartstikke leuk en daarom staat ook dit cadeautje in de top 10.

8: Leuke kinderkleding

Door kinderkleding te geven, maak je zowel de kleine als de ouders van de kleine blij. Het is geen speelgoed, maar wel een leuk cadeautje. Koop een stoer shirtje voor een 1-jarige jongen of een schattig jurkje voor een meisje.

9: Een leuk voorleesboek

Je kunt een interactief muziekboek geven, maar die kleine is ook harstikke blij met een gewoon voorleesboek. Zeker als hier mooie plaatjes in staan.

10: Een mooie cd

Tot slot kun je ook een mooie cd cadeau geven. Een cd met verhaaltjes is nog wat te moeilijk, maar een rustgevende cd voor op de kinderkamer kan zeker wel.