Top 10 cadeaus voor je vader

Wanneer je opkijkt naar je vader en hij een echte superheld voor je is, verdient hij zeker en vast een leuk cadeau! Maar wat geef je nou aan je vader? Wij stelden voor jou een top 10 cadeaus voor je vader samen, een lijst boordevol ideeën voor elke gelegenheid.

Top 10 cadeaus voor je vader 2018

Vaderdag, zijn verjaardag of gewoon om te zeggen dat hij je grote voorbeeld is! Redenen genoeg om je vader te verrassen met een leuk cadeau. Het lijkt vast erg moeilijk om voor je ouweheer een gepast geschenk te vinden. Na zoveel jaren is het normaal dat je inspiratie uitgeput raakt. Wij hebben alvast een leuke top 10 met stoere, elegante en handige cadeaus samengesteld. Zo vind je voor iedere gelegenheid zeker een geschikt geschenk.

Meest verkochte cadeaus voor je vader

Vaders vinden persoonlijke cadeaus ook erg leuk. Een professioneel groomingset, sigaren, een citytrip, zijn favoriete platen, … Zo vader, zo geschenk. Voorzie het cadeau ook nog van een leuke verpakking voor een nog groter verrassingseffect. Check onze top 10 vader cadeaus voor inspirerende cadeautips voor alle soorten vaders.
 

 

Top 10 cadeaus voor je vader:

 

10. Een das of strik

De kleren maken de man! Hij is gewoon een echte heer en met dit cadeau ziet er hij gewoon elke dag stralend uit.

9. Een portemonnee

Voor alle keren dat je vader zijn geld boven haalde om je trakteren… Met dit cadeau uit de top 10 vervang je het versleten exemplaar.

8. Een horloge

Een horloge is helemaal daddy proof. Met deze klassieker der cadeaus kun je echt nooit verkeerd doen.

7. Professionele grooming pakket

Je papa ziet er altijd goed uit. Met deze professionele grooming pakket gun je hem wat me time!

6. Gin pakket

Gin kan echt niet ontbreken uit de top 10. Het ideale geschenk uit onze top 10 wanneer je vader een echte gin lover is.

5. Toilet golfset

Omdat mannen gemiddeld langer op de wc zitten dan vrouwen, kun je hun toiletbezoekje maar beter zo aangenaam mogelijk maken.

4. Platenspeler

The Beatles, The Rolling Stones, Prince… Noem maar op. Hun stemgeluid klinkt zoveel beter op een plaat! Ideaal voor muziekliefhebbende vaders.

3. Barbecue

Na al die jaren te grillen, zit er vast wat sleet op de oude barbecue. Verras hem met een nieuw exemplaar!

2. Home cinema

Voor de grote filmliefhebbers onder de vaders. Schenk hem een echte home cinema zodat hij ook romantische films in HD-geluid kan luisteren.

1. Action cam / GoPro

Als je hem een echte waaghals is, doe je hem geen groter plezier dan hem een action cam cadeau te schenken zodat hij zijn avonturen kan filmen.