Top 10 verjaardagscadeaus

Je bent maar één keer in het jaar jarig, dus dan verdien je ook leuke verjaardagscadeaus! Het kiezen van cadeaus voor familie en vrienden kan lastig zijn want je wilt natuurlijk wel iets geven wat op prijs wordt gesteld. Gelukkig maken veel mensen hun eigen top 10 met verjaardagswensen zodat je aan de hand daarvan een passend verjaardagscadeau kan kiezen. Met verjaardagscadeaus uit de zelf samengestelde top 10 van de jarige weet je zeker dat het cadeau in de smaak zal vallen.

Top 10 verjaardagscadeaus

Waar top 10 lijstjes vroeger vaak op papier gemaakt werden en van persoon tot persoon gingen, is het tegenwoordig ook heel gemakkelijk om digitaal je top 10 kenbaar te maken aan anderen. Je kan op een daarvoor bestemde website een account aanmaken en je top 10 van cadeaus invullen. Je krijgt dan een link die je kan delen met vrienden, familie of wie je ook maar wilt. Zo is iedereen op de hoogte van jouw wensen en kunnen mensen aan de hand daarvan één van je favoriete cadeaus voor je kopen. Wanneer iemand je een cadeau uit jouw eigen samengestelde top 10 wilt geven, kan hij of zij het cadeau op de lijst doorstrepen. Voor alle andere mensen met wie je de link gedeeld hebt zijn de al gekozen cadeaus dan niet meer zichtbaar. Op die manier zal je geen verjaardagscadeaus dubbel ontvangen, tenzij je instelt dat je dit wel wilt. Er zijn natuurlijk cadeaus waar je er nooit teveel van kan hebben en sommige verjaardagscadeaus blijven leuk, al krijg je er vijf exemplaren van!

Best beoordeeld en meest gekozen verjaardagscadeaus

Het kan echter zijn dat je een verjaardag van iemand anders op de kalender hebt staan, maar nog geen top 10 met verjaardagscadeaus voorbij hebt zien komen. Natuurlijk wil je niet met lege handen op een verjaardag komen, dus als je niet weet wat iemand graag hebben wil zul je zelf iets moeten verzinnen. Heb je moeite met het verzinnen van leuke cadeaus? Dan hebben wij goed nieuws voor je! We hebben namelijk een top 10 samengesteld met de meest populaire verjaardagscadeaus. Geen probleem dus als de jarige zelf geen top 10 heeft, want met de verjaardagscadeaus die in deze top 10 staan zul je hem of haar altijd blij maken!

Top 10 verjaardagscadeaus:

 

1. Stedentrip/ vakantie

Veel mensen zijn dol op reizen, maar hebben niet altijd het geld om er zomaar even tussenuit te gaan. Een stedentrip of vakantie als cadeau zal dan ook altijd zeer op prijs worden gesteld. Met name een stedentrip hoeft echt geen heel duur cadeau te zijn, veel vliegmaatschappijen hebben hiervoor leuke all-inclusive aanbiedingen waar hotel en vervoer inbegrepen zijn. De absolute nummer 1 in de top 10!

2. Spectaculair dagje uit

Bungeejumpen, raften of skydiven; het is iets wat je uit jezelf misschien niet zo snel zal gaan doen. Maar als je het als cadeau krijgt kan je daar toch geen nee tegen zeggen? Voor avontuurlijke mensen zijn dit soort cadeaus altijd leuk!

3. Verzorging geschenkpakket

In de top 10 mag dit cadeau niet ontbreken. Voor zowel mannen als vrouwen zijn er vele soorten geschenkpakketten. Douchegel, parfums of bodylotion; met een geschenkpakket heb je de komende tijd weer genoeg middelen om jezelf te verzorgen en heerlijk te verwennen.

4. Chocolade telegram

De top 10 verjaardagscadeaus is niet compleet als er geen chocolade in zou staan, want chocolade is nog steeds één van de meest gegeven verjaardagscadeaus. Cadeaus met chocolade worden altijd op prijs gesteld, maar met een chocolade telegram heb je ook nog eens een leuk en origineel cadeau.

5. Bier/ wijnpakket

Alcoholische dranken zijn altijd leuke verjaardagscadeaus, maar als je echt iets leuks wilt geven kun je er een mooi pakket van maken door meerdere soorten bij elkaar te doen. Pak het leuk in met foliepapier en een strikje eromheen, en je hebt een prachtig cadeau wat altijd in de smaak zal vallen.

6. Bloemstuk

Nog altijd staan bloemen in de top 10 van verjaardagscadeaus. Bloemen hebben een heerlijke geur, staan vrolijk en fleuren je interieur op. Je kunt bij de bloemist een mooi bloemstuk kopen, maar je kan ook zelf een bloemstuk laten samenstellen met de favoriete bloemen van de jarige.

7. Leesboek/ e-book

Lezen is een heerlijk relaxte bezigheid. Sommige mensen lezen liever digitaal, anderen lezen liever gewoon een leesboek. Hoe dan ook; verjaardagscadeaus in de vorm van een leesboek of e-book zijn altijd leuk!

8. Wereld kraskaart

De laatste decennia is reizen heel gemakkelijk geworden. Met een aantal uren vliegen ben je aan de andere kant van de wereld. Voor iemand die van reizen houdt, is dit hét perfecte cadeau! Je kunt alle landen waar je geweest bent doorkrassen, waarna ze een kleur krijgen. Dit zijn verjaardagscadeaus die naarmate de jaren verstrijken dus alleen maar kleurrijker worden!

9. Gegraveerde glazen

Wil je iets persoonlijks geven? Met gegraveerde glazen kun je je cadeau personaliseren. Drinkt iemand vaak thee, geef je een theeglas. Bij een wijnliefhebber kies je voor een wijnglas en bij iemand die de voorkeur aan bier geeft een bierglas. Je kan in het glas een naam of korte tekst laten graveren. Wanneer je wat grotere verjaardagscadeaus wilt geven is het ook leuk om een setje glazen te geven.

10. Keukenmachine

Ken je iemand die in de keuken wel een extra paar handen kan gebruiken? Van alle verjaardagscadeaus die je iemand kan geven is een keukenmachine toch wel één van de meest praktische. Mixen, kneden en andere werkzaamheden waar je anders pijnlijke handen van zou krijgen, worden door deze keukenmachine overgenomen. Een ideaal cadeau!