Top 10 cadeaus voor je vriend

Het vinden van het juiste cadeau voor je vriend kan soms erg lastig zijn. Het is dan erg handig om een top 10 bij de hand te hebben. In de top 10 kun je de cadeaus voor je vriend bekijken die het best zijn beoordeeld en daarom hoog scoren. Bekijk de top 10 cadeaus voor je vriend en je weet zeker dat je altijd het juiste cadeautje koopt.

Top 10 cadeaus voor je vriend 2018

Zijn verjaardag, een speciaal moment of de feestdagen zijn de perfecte gelegenheden om je vriend eens te verrassen met een leuk cadeau. Maar er zijn ook best nog tal van andere redenen waarom je je vriend blij kan maken met een leuk geschenk. Denk maar aan een nieuwe job of gewoon om hem te vertellen dat je hem graag ziet. Je kan het zo gek niet bedenken of er bestaat een gelegenheid. In de top 10 kun je dan bekijken wat leuke cadeautjes zijn om te kopen.

Welk cadeau voor je vriend is het meest verkocht en best beoordeeld?

De leukste cadeaus zijn persoonlijk en komen recht uit je hart. Zo kan je vriend echt zien dat je nadacht over wat je hem gaf bij elke gelegenheid. Het geven van zo’n persoonlijke geschenken, wordt nog leuker als je ook nog eens aandacht besteedt aan de verpakking. Zo wordt je vriend vast nog nieuwsgieriger naar de inhoud en voelt hij zich ook speciaal. Ga dus voor leuk inpakpapier voor een nog groter verrassingseffect!

Heb je nog geen idee welke cadeaus te kopen voor je vriend? Dan hopen we dat we je kunnen inspireren met deze top 10 aan cadeautips.

Top 10 cadeaus voor je vriend:

10. Parfum

Het cliché der cadeaus op de laatste plaats in de top 10, maar je wil toch gewoon dat je vriend lekker ruikt?

9. Horloge

Komt je lief nooit op tijd? En vind je zo’n stoer mannelijk horloge hem wel staan? Zo sla je twee vliegen in één klap!

8. Sporthorloge

Wil je je lief nog meer motiveren om zijn sixpack te behouden? Met een sporthorloge kan hij zijn prestaties volgen én bijhouden!

7. Espressomachine

What else?! Op de zevende plaats in de top 10 omdat je lief na een kopje koffie altijd een beter humeur heeft. Win-win!

6. DVD-box van zijn favoriete serie

Game of Thrones of How I Met Your Mother? Als je zijn favoriete serie cadeau geeft, scoor je zeker punten!

5. Platen

En niet eentje! Met dit cadeau toon je hem dat je zijn muzieksmaak apprecieert én dat je er samen wil van genieten.

4. Chromecast

Is je lief een echte bingewatcher? Met deze Chromecast kan je samen zijn favoriete series, video’s of foto’s bekijken op groot scherm.

3. Playstation

De Playstation is vast één van de beste cadeaus die je kunt kiezen uit deze top 10! Al ben je dan wel enkele uren guilty pleasure televisie kwijt.

2. Een all-in bierovernachting

Deze stond bijna op 1 in onze top 10, maar haalde het net niet. Een all-in bierovernachting is het leukste cadeau als je lief een echte bierliefhebber is.

1. Racen op het circuit

Het stoerste cadeau dat je jouw vriend ongetwijfeld kan schenken: racen. Met deze nummer 1 uit onze top 10 toon je hem dat je hem een echte man vindt!