Top 10 cadeaus voor je vriendin

Voor je geliefde wil je natuurlijk een goed, origineel en romantisch cadeau geven. Soms is dat echter lastig, en weet je geen inspiratie te vinden. Als het niet duidelijk is wat je vriendin precies wilt, al helemaal. Ze verwacht natuurlijk wat speciaals, en jij wilt haar ook verassen. Daarom hierbij een top 10 cadeaus voor je vriendin. Je kunt uit deze top 10 inspiratie opdoen!

Top 10 cadeau voor je vriendin 2018

Uit eten gaan doen jij en je vriendin natuurlijk wel vaker, maar om er een leuk cadeau van te maken kun je naar een speciaal restaurant gaan. Denk bijvoorbeeld aan de Euromast in Rotterdam, een cruiseschip, een rondvaartboot in de grachten van Amsterdam of een 5 sterren restaurant. Niet voor niets staat dit dan ook hoog in de top 10 cadeaus voor je vriendin.

Vrouwen vinden het altijd goed om verrast te worden. Naast bloemen of een hapje eten kun je er ook voor kiezen om af en toe een klein cadeautje te geven. Sommige vrouwen waarderen dit nog meer dan ééns per jaar een groot cadeau. Voor inspiratie kun je altijd de top 10 met cadeautjes voor je vriendin bekijken.
 

 

Top 10 cadeaus voor je vriendin:

1. Een nachtje weg
Samen een romantisch nachtje weg is altijd speciaal en leuk, laat staan als cadeau! Ga een nachtje naar een stad, dorpje of misschien wel een resort. Je kunt als cadeau het hotel/de tickets/het eten betalen. Een nachtje samen weg is altijd succesvol en je kunt het er zelf gezellig naar maken, daarom staat het op nummer 1 van de top 10!

2. Een dag naar de spa
Geef je vriendin een ontspannen dag in de spa. Jullie kunnen massages nemen, relaxen in een sauna en zij kan genieten van manicures en pedicures. Iedereen verdient het om nu een dan eens te ontstressen, ook je vriendin!

3. Uit eten in een speciaal restaurant
Op nummer 3 van de top 10 staat iets standaards, in een speciaal hoesje. Lekker eten en genieten van een heerlijk wijntje. Succes gegarandeerd.

4. Een gepersonaliseerd cadeau
Dit kan van alles zijn, bijvoorbeeld een armbandje met jullie namen er in gegraveerd. Je kunt ook denken aan een thee-mok, kussensloop of schilderij.

5. Een foto verzameling
Het origineelste cadeau van de top 10 is een foto verzameling van je vriendin zelf of van jullie samen. Je kunt een lijstje, poster of plakboek maken, en er leuke teksten bij schrijven.

6. Een abonnement
Geef je vriendin een abonnement op Netflix, Spotify of zelfs een bioscoop (Movie Pass). Je kunt er ook samen van genieten!

7. Sieraden
Op nummer 7 van de top 10 staan sieraden en accessoires. Deze cadeaus doen het altijd goed! Denk aan een armbandje, ringetje of kettinkje.

8. Cadeaus voor thuis
Bij dit soort cadeaus kun je natuurlijk denken aan kaarsen, plantjes en schilderijen, maar je kunt haar ook inmaken met iets ‘liefs’. Bijvoorbeeld een grote teddy-beer, een zachte deken of een groot kussen in de vorm van een hart.

9. Kleding
Bij cadeaus in de kledingcategorie kun je wederom denken aan jurkjes, blousjes en rokjes, maar je kunt haar ook als soort grapje wat anders geven. Bijvoorbeeld warme truien, sokken of sloffen.

10. Cadeaubonnen
Een cadeaubon is niet het meest originele cadeau, maar doet het altijd goed. Ze kan zelf beslissen wat ze er mee koopt!