Top 10 cadeaus voor vrouwen

Soms is het lastig om goede, originele cadeaus te bedenken voor vrouwen, zeker als zij geen specifieke wensen hebben. Vaak is het handig om te bedenken om welke gelegenheid het gaat: als het kerst is kun je een passend kerstcadeau geven. Maar als het een spontaan cadeau of verjaardagscadeau is blijft het lastig. Soms zijn er echter zelfs zo veel ideeën, waardoor je niet weet welk cadeau het beste is. Daarom hier een top 10 cadeaus voor vrouwen, waaruit je inspiratie kunt opdoen en een mooi cadeau kunt kopen.

Top 10 cadeaus voor vrouwen

Bij het kiezen van een cadeau kun je rekening houden met verschillende ‘factoren’. Hieronder zie je enkele voorbeelden die je daarvoor kunt gebruiken.
– Heeft zij hobby’s? Houdt ze bijvoorbeeld van lezen, kun je een goed boek cadeau doen.
– Reist ze veel (bijvoorbeeld voor haar werk)? Dan kun je iets in die richting geven, bijvoorbeeld een mooie reistas.
– Houdt ze van bepaalde kleding? Of heeft ze een bepaalde stijl voor in huis? Dan kun je ook denken on iets te geven wat hier bij past, bijvoorbeeld een schilderij.
– Wat voor werk doet ze? Heeft ze bijvoorbeeld een kantoorbaan, dan kun je iets geven voor op haar bureau. Als ze een actieve baan heeft, kun je denken aan werkkleding.
Je kunt ook een eigen top 10 maken met je ideeën, en het meest geschikte cadeau er uit kiezen!

In de top 10 cadeaus voor vrouwen kun je ook zien welke cadeaus het meest worden verkocht. Over het algemeen zijn de best beoordeelde ook het meest verkocht. Mannen hebben soms een hulpmiddel nodig om tot een mooi cadeau voor een vrouw te komen. De top 10 helpt daarbij.
 

 

Top 10 cadeaus voor vrouwen:

1. Een leuk uitje
Een uitje kan van alles zijn, een aantal voorbeelden zijn: een nachtje weg (bijvoorbeeld naar een stad), een dagje naar de spa, shoppen, in een bootje varen en ga zo maar door. Een uitje als cadeau kan van alles zijn, en met van alles gecombineerd worden, en staat daarom op nummer 1 van de top 10!

2. Beauty-, make-up- en/of verzorgingsproducten
Vrouwen zijn altijd dol op verzorgingsproducten. Je kunt denken aan parfum, verzorgingscrème, lippenstift, douchegel of een mooi zeepje. Deze cadeaus kunnen mooi ingepakt worden, vaak zijn er ook bepaalde cadeau pakketten met dit soort producten beschikbaar. Hierdoor krijgen deze cadeaus de 2e plek in de top 10.

3. Sieraden
Sieraden zijn er in alle soorten en maten, maar ook prijzen. Je kunt het houden bij een mooi armbandje of wat meer uitpakken met wat kettinkjes. Sieraden doen het altijd goed als cadeau en krijgen daarom een plek in de top 10 cadeaus voor vrouwen.

4. Kleding
Kleding doet het ook altijd goed als cadeau bij vrouwen. Denk aan warme sokken, een sjaal, lingerie of gewoon een mooi jurkje. Een kledingstuk is leuk en altijd goed om te geven, en staat daarom op nummer 4 van de top 10.

5. Accessoires
Er zijn veel verschillende accessoires; accessoires voor in huis, voor bij je outfit, voor in de tuin en ga zo maar door. Je kunt ook denken aan een tasje, telefoonhoesje, of sleutelhangertje. Accessoires zijn altijd leuke cadeaus, en doen het vooral goed als kleinigheidje. Hierdoor krijgen deze cadeaus een goede plek in de top 10 cadeaus voor vrouwen.

6. Een fles wijn, champagne of goed eten
Op nummer 6 van de top 10 staat eten en drinken. Dit kan van alles zijn en kun je feestelijk inpakken. Bij lekker eten kun je denken aan een goed kaasje, chocola of bijvoorbeeld een blokje nougat. De meeste vrouwen vinden dit erg leuk als cadeau, en je kunt er zelfs samen van genieten!

7. Een goed boek of leuk tijdschrift
De meeste vrouwen houden van lezen, of door een tijdschrift heen bladeren. Een boek of tijdschrift is vooral leuk om aan vrouwen te geven die bijvoorbeeld op vakantie gaan.

8. Een abonnement
Een wat origineler cadeau wat je aan vrouwen kunt geven is een abonnement. Dit kan van alles zijn, bijvoorbeeld op een tijdschrift, Netflix, Spotify of een sportschool. Het enige nadeel is dat een abonnement vrij duur is. Hierdoor zou je het bijvoorbeeld voor één maand kunnen doen. Omdat een abonnement een origineel cadeau is om aan vrouwen te geven krijgt het een plek in de top 10.

9. Een behandeling bij een Spa of schoonheidssalon
Een typisch cadeau voor vrouwen is een afspraak bij een Spa of schoonheidssalon. Hierbij kun je denken aan een massage, een make-over of een manicure. Ook een kappersafspraak is leuk om te geven, bijvoorbeeld om het haar mooi in te laten vlechten. Deze cadeaus zijn origineel en typisch om aan vrouwen te geven, en krijgen daarom een plek in de top 10.

10. Een cadeaubon
Hoewel een cadeaubon niet altijd erg origineel is, krijgt het toch een plek in de top 10. Dit is vooral omdat vrouwen vaak zelf specifieke wensen hebben, en met een cadeaubon zelf kunnen beslissen wat ze kopen. Een cadeaubon kan voor van alles zijn: een winkel, een restaurant of iets anders.