Top 10 Scheerapparaten voor heren 5 sterren beoordeling voor top10.nl

Welke scheerapparaten zijn het beste? Het vinden van een scheerapparaat is geen eenvoudige opgave. Er zijn diverse bekende merken die scheerapparaten verkopen. Wat is nu het beste scheerapparaat?

Beste scheerapparaat heren test en beste koop 2020

In de top 10 scheerapparaten voor heren zie je de scheerapparaten die het beste zijn getest en voor het gladste scheerresultaat zorgen. Jij wilt toch ook een gladde huid met het beste scheerapparaat?

De keuze van top10.nl:

Beste Scheerapparaten 2021

Philips Shaver S9000 Prestige SP9820 12 - Scheerapparaat 2

Philips Shaver S9000 Prestige SP9820/12 - Scheerapparaat

Als je de beste scheerervaring wilt hebben, dan is de Philips Shaver S9000 Prestige SP9820/12 iets voor jou! Niet alleen kan je genieten van een ultiem glad resultaat geniet maar het comfort van snelscheren krijg je er ook bij! Het scheerapparaat glijdt comfortabel over je huid, met als resultaat ultieme gladheid die je raakt en voelt.

Prijs en meer info

Philips Shaver S9000 Prestige SP9861 16 - Scheerapparaat incl. oplaadstation

Philips Shaver S9000 Prestige SP9861/16 - Scheerapparaat incl. oplaadstation

Als je de beste scheerervaring wilt hebben, dan is de Shaver Prestige SP9861/16 iets voor jou! Niet alleen kan je genieten van een ultiem glad resultaat maar je kunt er ook je baard mee trimmen.

Prijs en meer info

Philips AquaTouch S5530 06 - Scheerapparaat 2

Philips AquaTouch S5530/06 - Scheerapparaat

Met het Philips AquaTouch S5530/06 scheerapparaat ben je verzekerd van een gladde en een snelle scheerbeurt, doordat de scheerhoofden in 5 richtingen draaien. De mesjes tillen de haren op en snijden vervolgens de lange en korte samen voor een snelle scheerbeurt.

Prijs en meer info

Philips AquaTouch S5420 06 - Scheerapparaat 2

Philips AquaTouch S5420/06 - Scheerapparaat

Bescherm je huid door nat te scheren met de Philips S5420/06. Het AquaTouch scheerapparaat beschermt je huid terwijl je geniet van een verfrissende scheerbeurt. Het MultiPrecision-systeem met afgeronde scheerhoofden glijdt soepel over de huid en is ontworpen om die te beschermen.

Prijs en meer info

Philips OneBlade Pro QP6520/30 - Trimmer, scheerapparaat en styler

Met de Philips OneBlade QP6520/30 kun je je baard trimmen, scheren en stylen. Dit alles-in-1 apparaat verwijdert haar zonder sneetjes en beschikt over een precisietrimkam met 14 lengtestanden van 0.4mm tot 10mm. Daarnaast zorgt de OneBlade altijd voor zeer strakke lijnen en is hij zeer snel in zijn handeling.

Prijs en meer info

Philips Shaver 9000 series S9711 31 - Scheerapparaat

Philips Shaver 9000 series S9711/31 - Scheerapparaat

Wil jij graag nat en droog scheren? En ook nog genieten van een glad en comfotable resultaat? Dan is de Philips Shaver 9000 series S9711/31 echt wat voor jou! De flexibele scheerkop met drie roterende mesjes draait in 8 richtingen, waardoor je gemakkelijk moeilijk bereikbare plekken kan scheren.

Prijs en meer info

Braun Series 3 3020s ProSkin Zwart - Elektrisch Scheerapparaat

Braun Series 3 3020s ProSkin Zwart - Elektrisch Scheerapparaat

Alle Braun Series 3 scheerapparaten zijn in Duitsland ontworpen en gemaakt voor ultieme precisie en aandacht voor detail. Mannen over de hele wereld vertrouwen op het ontwerp van het scheerblad van Braun, dat op natuurlijke wijze meer haartjes pakt in één enkele beweging en zo het aantal herhaalbewegingen en huidirritatie tot een minimum beperkt.

Prijs en meer info

Philips Shaver Series 7000 S7960 17 - Scheerapparaat

Philips Shaver Series 7000 S7960/17 - Scheerapparaat

Ervaar een comfortabele en gladde scheerbeurt met de Philips S7960/17. Dankzij de GentlePrecision-mesjes die haren nauwkeurig afsnijden en de SkinGlide-ringen met microbolletjes geniet u van een glad scheerresultaat, zelfs op de gevoelige huid.

Prijs en meer info

Braun Series 5 5147s - Scheerapparaat

Braun Series 5 5147s - Scheerapparaat

De Braun Series 5 elektrische scheerapparaten zijn bij elke beweging doeltreffend: zelfs bij dikke baarden en in moeilijke zones. Een 100% waterbestendig scheerapparaat dat wel 7 jaar meegaat, voor maximale prestaties en uitstekend huidcomfort.

Prijs en meer info

Philips Shaver Series 3000 S3231 52 - Scheerapparaat

Philips Shaver Series 3000 S3231/52 - Scheerapparaat

Ben verzekerd van een gladde scheerbeurt doordat de scheerhoofden in 5 richtingen draaien. Met de Philips Shaver Series 3000 S3231/52 kun je jezelf gemakkelijk scheren. De 5D Pivot & Flex-scheerhoofden, het PowerCut-messysteem en de natte en droge functie zorgen voor een glad, prettig aanvoelend resultaat.

Prijs en meer info

Philips OneBlade Face + Body QP2630 30 - Trimmer, scheerapparaat en styler

Philips OneBlade Face + Body QP2630/30 - Trimmer, scheerapparaat en styler

Met de Philips OneBlade QP2630/30 Face + Body inclusief opklikbare lichaamskam en huidbeschermingssysteem kan je naast je gezicht ook je lichaamsharen en gevoelige gebieden volledig trimmen, scheren en stijlen.

Prijs en meer info

Beste scheerapparaten

De beste scheerapparaten hebben wij voor jou gevonden. Door de verschillende merken en modellen met elkaar te vergelijken ontstaat er een handige en overzichtelijk top 10 scheerapparaten voor heren. Benieuwd welke modellen er in de top 10 beste scheerapparaten staan?

Populaire scheerapparaten

Waaraan kun je populaire scheerapparaten herkennen? Het aanbod is erg divers waardoor je al snel door de bomen het bos niet meer kunt zien. Om orde op zaken te houden kun je gebruik maken van de handige top 10 op deze pagina. De meest populaire scheerapparaten zijn hierin verwerkt. Niet allen populariteit, ook kwaliteit speelt daarbij een belangrijke rol. Veelal zie je echter dat de beste scheerapparaten ook behoren tot de meest populaire modellen.

Scheerapparaten test

Scheren kan elektrisch of met de hand. Wie gewend is om met de hand te scheren zal niet snel overstappen op elektrisch scheren. Andersom geldt dit ook. Beide manieren hebben hun eigen voordelen. De elektrische scheerapparaten gaan over het algemeen langer mee dan een mesje en daarmee duurzamer. Ook vinden veel mensen met een gevoelige huid elektrische scheerapparaten fijner in gebruik.

Scheerapparaat kopen

Het kopen van een scheerapparaat kan lastiger zijn dan je in eerste instantie zal denken. Naast de keuze uit bekende merken zoals Philips of Braun zijn er ook diverse series waar je uit kunt kiezen. Ga je voor een instap model of wil je meer comfort en kies je voor een geavanceerdere versie. Wil je naast het scheren ook kunnen trimmen van bijvoorbeeld hoofdhaar, baardhaar of ander lichaamshaar? Je kunt dan het beste een scheerapparaat kopen met een groom of tondeuse functie.

Wet en dry scheerapparaten

Scheren kan droog of nat. Voor beide manieren heb je geen scheerschuim nodig. Dit wordt nog wel eens verward met nat scheren. Hiermee wordt niet bedoeld dat je je dan moet scheren met scheerschuim maar dat jet elektrische scheerapparaat geschikt is om te gebruiken onder de douche. Veel scheerapparaten zijn geschikt voor Wet en Dry scheren. Je kunt je daarmee scheren onder de douche maar ook ‘gewoon’ voor de spiegel.

Scheerapparaten top 10

De zoektocht naar het beste scheerapparaat kun je aanzienlijk verkorten door gebruik te maken van de scheerapparaten top 10. Met de handige lijst zie je de 10 beste scheerapparaten. Welk model heeft de beste reviews en wordt door de mannelijke scheerders al beste ervaren? De top 10 scheerapparaten laat het overzichtelijk zien.

Best geteste scheerapparaten

In de top 10 scheerapparaten zie je de best geteste scheerapparaten. Met deze modellen krijg je gegarandeerd een strak en glad resultaat. De best geteste scheerapparaten staan niet voor niets in de top 10 van scheerapparaten voor heren. Door de modellen zelf te vergelijken en te testen krijg je een onafhankelijk en eerlijk resultaat.

Bekende merken

Er zijn verschillende bekende merken die scheerapparaten verkopen. De meest bekende zijn Philips en Braun. Deze twee merken hebben verschillende modellen scheerapparaten die qua performance en prijs dicht op elkaar liggen. In de top 10 scheerapparaten kun je zien welke wij als beste hebben ervaren.

Philips scheerapparaten

De Philips scheerapparaten zijn het meest bekend en daarmee ook het meest populaire merk voor scheerapparaten. In de top 10 scheerapparaten vind je dan ook meerdere modellen van Philips terug. Benieuwd welke Philips scheerapparaten het beste zijn getest? Bekijk dan de top 10 Philips scheerapparaten.

Braun scheerapparaten

Naast Philips is ook Braun een bekend en veel gekozen merk scheerapparaat. Er zijn verschillende series Braun scheerapparaten waaruit je kunt kiezen. Ga je voor een instap model of wil je meer functies? Braun heeft het allemaal. Bekijk de top 10 Braun scheerapparaten en zie welke Braun de beste beoordelingen heeft gekregen.