Top 10 Braun scheerapparaten

Wat is het beste Braun scheerapparaat? Bekijk de best geteste Braun scheerapparaten van 2021. Het zoeken naar een nieuw scheerapparaat is niet eenvoudig. Er zijn verschillende modellen Braun scheerapparaten die zorgen voor een glad resultaat. Wat zijn de verschillen en welke is het allerbeste? Bekijk de Braun scheerapparaten in de onderstaande top 10.

Beste Scheerapparaten 2021 (februari):

Braun Series 9 9293s Chroom - Elektrisch Scheerapparaat

Braun Series 9 9293s Chroom - Elektrisch Scheerapparaat

De Braun Series 9, ontworpen met eenvoud in het achterhoofd, maakt gebruik van ingebouwde responsieve intelligentie. Hij reageert op een intelligente manier op de unieke kenmerken van je gezicht voor een feilloze scheerbeurt.

Braun Series 9 9345s Grafiet - Elektrisch Scheerapparaat met Oplaadstandaard

Braun Series 9 9345s Grafiet - Elektrisch Scheerapparaat met Oplaadstandaard

De Series 9 reageert intelligent op je unieke contouren en baarddichtheid. Een vlekkeloze scheerbeurt in één beweging, of je hem nu droog gebruikt, met water, met schuim of met gel. Onze meest geavanceerde Li-ionbatterij. Gaat nu 20% langer mee. Eén keer opladen – één maand scheren.

Braun Series 7 7898cc nat en droog met reinigingsstation - Scheerapparaat

Braun Series 7 7898cc nat en droog met reinigingsstation

Het Braun Series 7 scheerapparaat heeft sonische technologie die je baard leest en zich eraan aanpast. De vier scheerelementen grijpen meer haartjes bij elke beweging voor een gladde, comfortabele scheerbeurt zonder compromissen.

Braun Series 5 5030s Scheerapparaat

Series 5 is uitgerust met een unieke combinatie van kracht en precisie voor uitzonderlijk prestaties zonder dat dit ten koste gaat van huidcomfort. Terwijl de nieuwe FlexMotionTec zorgt voor aanzienlijk meer contact met de huid in probleemgebieden voor een efficiënte scheerbeurt.

Braun Series 3 3040s ProSkin Blauw - Elektrisch Scheerapparaat 3

Braun Series 3 3040s ProSkin Blauw - Elektrisch Scheerapparaat

Wil jij graag nat en droog scheren? En ook nog genieten van een glad en comfotable resultaat? Dan is de Philips Shaver 9000 series S9711/31 echt wat voor jou! De flexibele scheerkop met drie roterende mesjes draait in 8 richtingen, waardoor je gemakkelijk moeilijk bereikbare plekken kan scheren.

Braun Series 3 3020s ProSkin Zwart - Elektrisch Scheerapparaat

De Series 3 3020s van het nummer 1 scheerapparatenmerk ter wereld. Alle Braun Series 3 scheerapparaten (S3) zijn in Duitsland ontworpen en gemaakt voor ultieme precisie en aandacht voor detail. Mannen over de hele wereld vertrouwen op het ontwerp van het scheerblad van Braun.

Braun Series 7 70-N7200cc Zwart

Braun Series 7 70-N7200cc Zwart

Een gladde scheerbeurt, zelfs op moeilijke plekken. De 360° Flex-kop past zich aan om maximaal contact te leveren voor een gladdere scheerbeurt, zelfs op moeilijke plekken. Het scheerapparaat leest de dichtheid van je baard en past het vermogen eraan aan, en verwijdert haar bij elke beweging.

Braun Series 5 50-B1620s Blauw - Elektrisch Scheerapparaat Met 2 EasyClick-opzetstukken

Braun Series 5 50-B1620s Blauw - Elektrisch Scheerapparaat Met 2 EasyClick-opzetstukken

Het Braun Series 5 elektrisch scheerapparaat voor mannen maakt het scheren gemakkelijk met 3 flexibele mesjes die zich aan uw gezichtscontouren aanpassen. Het EasyClean-systeem reinigt snel en eenvoudig zonder dat u de scheerkop moet verwijderen.

Braun Series 5 5147s - Scheerapparaat S5

Braun Series 5 5147s

De Braun Series5 elektrische scheerapparaten zijn bij elke beweging doeltreffend: zelfs bij dikke baarden en in moeilijke zones. Een 100% waterbestendig scheerapparaat dat wel 7 jaar meegaat, voor maximale prestaties en uitstekend huidcomfort.

Braun Series 3 300BT Zwart - Elektrisch Scheerapparaat Shave&Style

Braun Series 3 300BT Zwart - Elektrisch Scheerapparaat Shave&Style

De essentiële 3-in-1. Gebruik de Braun Series 3 Shave&Style om te scheren, te trimmen en af te werken. Dit veelzijdige apparaat heeft drie drukgevoelige scheerelementen voor scheerefficiëntie en huidcomfort, één baardtrimmerkop en vijf kammen.

Populaire Braun scheerapparaten

Braun is een populair merk als het gaat om scheerapparaten. Samen met Philips zijn ze marktleider en worden er vele scheerapparaten van één van deze twee merken verkocht. Qua uiterlijk verschillende de scheerapparaten veel van elkaar. Toch zorgen ze allemaal voor een glad resultaat. De populaire Braun scheerapparaten zijn in bovenstaande top 10 te bekijken. Het gladste resultaat bereik je voor het beste Braun scheerapparaat te gebruiken. In de top 10 Braun scheerapparaten kun je bekijken welke je daarvoor nodig hebt.

Elektrische Braun scheerapparaten

Braun heeft een brede collectie modellen elektrische scheerapparaten. Voor ieder budget is er een passend scheerapparaat beschikbaar. Of je nu een eenvoudig model zoekt of een luxe uitgevoerd model met trimfunctie, de elektrische scheerapparaten van Braun hebben het allemaal. De elektrische Braun scheerapparaten scheren tegenwoordig net zo glad als een mesje. Het grote voordele van elektrisch scheren is dat je geen scheerschuim hoeft te gebruiken.

Heren Braun scheerapparaten

De Braun scheerapparaten zijn speciaal ontwikkeld voor heren. Het scheren van lichaamsbeharing gaat eenvoudig, pijnloos en zonder wondjes. Binnen een mum van tijd heb je stoppels of een complete baard verwijderd en zie je hier niet meer van terug. Doordat er zeer kort wordt geschoren, heb je het maximale profijt van een gezicht zonder stoppels. Voor dames heeft Braun diverse epileerapparaten ontwikkeld. Omdat de haren van mannen en vrouwen van elkaar verschillen dien je elk je eigen scheerapparaat te gebruiken. Dit geeft het maximale resultaat.

Wet en Dry Braun scheerapparaat

Scheer jij je het liefst voor de spiegel of onder de douche? Met de Braun scheerapparaten met Wet en Dry kan het allebei. De scheerapparaten zijn spatwaterdicht waardoor je ze onder de douche wel kunt gebruiken maar niet onder water in bijvoorbeeld het bad. De Braun Wet en Dry scheerapparaten zijn speciaal ontwikkeld om in vochtige ruimtes te worden gebruikt. Kans op roestvorming is daarbij niet aanwezig. Er zijn ook modellen met een reinigingsstation te koop. Deze maakt de scheerkop schoon en droog. Zo profiteer je nog langer van een glad scheerresultaat.

Meest verkochte Braun scheerapparaten

Wat zijn de populaire Braun scheerapparaat modellen en welke Braun scheerapparaten worden het meest verkocht? Deze vraag wordt het meest gesteld bij het kopen van een nieuw scheerapparaat. De verschillende modellen lijken op het eerste oog allemaal hetzelfde. De specificaties en eigenschappen kunnen echter sterk van elkaar verschillen. De meest verkochte Braun scheerapparaten zijn terug te vinden in de top 10 Braun scheerapparaten bovenaan deze pagina. Heb je een normale of gevoelige huid? Kijk dan extra goed of het apparaat daarvoor geschikt is. Dit kan een hoop irritatie voorkomen.

Braun scheerapparaat gevoelige huid

Het scheren van de gevoelige huid vraagt om meer aandacht dan het scheren van een niet gevoelige huid. Je zult naast een aftershave met voedende eigenschappen ook moeten kijken naar een Braun scheerapparaat dat geschikt is voor de gevoelige huid. Dit staat omschreven bij de specificaties van het apparaat. Heb je een gevoelige huid en heb je vaak rode bultjes, puistjes of een stroef gevoel? Probeer dan eens om je nat te scheren. Onder de douche krijgt je huid direct verkoeling.

Braun scheerapparaten top 10

In de Braun scheerapparaten top 10 kun je de best beoordeelde scheerapparaten bekijken. Welke modellen behoren tot de absolute topklasse en geven je het gladste scheerresultaat? Braun heeft verschillende series in hun assortiment scheerapparaten. De series 3 zijn eenvoudig en functioneel terwijl de series 9 het meest uitgebreid zijn en net zo glad scheren als een scheermesje.

Beste koop scheerapparaat Braun

Wat is de beste koop voor een Braun scheerapparaat? Elke serie Braun scheerapparaat heeft een beste koop. In de top 10 kun je terugvinden welke scheerapparaten van Braun door ons als beste worden ervaren en daardoor de beste koop zijn.  Eerder is al genoemd dat Braun verschillende series heeft. Hieronder kun je daar in het kort meer over lezen.

Braun series 3

Wil je eenvoudig en voordelig elektrisch scheren? Een gladde huid voor een scherpe prijs is mogelijk door voor de Braun series 3 scheerapparaat te kiezen. Deze serie heeft geen poes pas zoals een trimfunctie of een display met accuduur. Wel heeft het een goede scheerkop die glad scheert.

Braun series 5

Meer comfort en nog gladder scheren doe je met de Braun series 5 scheerapparaten. Een display geeft aan hoe vol de accu nog is en er zijn diverse opzet stukken waardoor je ook kunt trimmen of stylen.

Braun series 7

Nog meer comfort, een goed in de hand liggend scheerapparaat en een strak en glad scheerresultaat. De Braun series 7 scheerapparaten bieden meer dan de series 3 en 5. Met een reinigingsstation heb je nooit een vieze scheerkop en kun je maximaal profiteren van een gladde huid. Een display geeft aan wat de accuduur is en de trimfunctie zorgt er voor dat ook eventuele bakkenbaarden mee geschoren kunnen worden.

Braun series 9

De absolute topklasse onder de scheerapparaten is de Braun series 9. Deze serie heeft het gladste scheerresultaat en scheert net zo glad als een mesje. De beweegbare scheerkop volgt de contouren van je gezicht goed wat je direct terug kunt zien in het scheerresultaat. De oplaadstandaard zorgt ervoor dat de accu nooit leeg raakt.