Top 10 bezienswaardigheden Benoa

Velen die een verre reis gaan maken, kiezen al snel voor het tropische Indonesië. En één van die eilanden, het strandrijke Bali, is één van de meest geliefde bestemmingen. In het zuiden van dit gebied bevindt zich dan ook het oude vissersdorpje Tanjung Benoa. Maar, welke bezienswaardigheden moet je hier echt eens gezien hebben en verdienen een plek in de top 10? Met behulp van de onderstaande top 10 van Benoa zie je direct welke plekken je bezocht moet hebben.

 

Tip! Bekijk op TUI.nl :

De Benoa Bezienswaardigheden

Mooiste vakantiebestemmingen van Benoa

 

  • Wat is er te doen in Benoa?
  • Wat zijn de leukste plekjes om te bezoeken?
  • Geniet van de rondreis door sawa’s en Balangan Beach
  • Winkelen en eten in het centrum
  • Via deze links kom je op de TUI bezienswaardigheden met foto’s en video’s!

 

Bekijk de top 10 op D-Reizen >>

(Zoek naar je bestemming en bekijk de vele foto’s voor een goede indruk).

 

Betrouwbaar Bekijk de bezienswaardigheden van Benoa op TUI.nl:

Bezienswaardigheden Benoa

(Bekijk de foto’s en de video op TUI.nl. De video geeft je binnen een paar minuten een goede indruk van de prachtige stad.)

TIP: Bekijk ook de video en de foto’s! Je ziet direct waar de hotspots en bezienswaardigheden liggen.

 

Top 10 Benoa

Wanneer je naar Tanjung Benoa gaat, zal allereerst de aanwezigheid van vele luxe resorts en hotels je opvallen. De meeste bezoekers van deze plaats komen dan ook voornamelijk voor de paradijselijke stranden die zich nabij dit dorpje bevinden; veelal komen zij per cruiseschip. Maar, tegenover al deze luxe vind je eveneens het pure leven op Bali. Het grote aantal sawa’s, de bekende rijstvelden, karakteriseren het landschap van dit eiland, en tevens van Indonesië, en vormen dan ook een ware bezienswaardigheid.

Bezienswaardigheden op vakantie

Top 10 hot spots Benoa

Of, misschien ben je wel benieuwd naar het ongerepte dorpsleven? Dan is een bezoek aan het oude vissersdorpje zeker aan te raden. Naast de grootse en luxe resorts staat deze plek vooral bekend om de bewonderenswaardige natuur, zoals de diverse stranden of de –voor de toeristen nog wat onbekende- mangrovebossen. En, ben je nu benieuwd geraakt naar Tanjung Benoa en wat dit gebied je te bieden heeft? Bekijk dan eens deze speciaal samengestelde top 10 aan bezienswaardigheden.

 

 

Top 10 bezienswaardigheden Benoa:

Veel mensen die naar Bali gaan, vragen zich af wat er zoal te doen is. In de plaats Benoa kun je vele mooie plekken bekijken. Wat dacht je van een rondleiding over de traditionele rijstvelden? Ook kun je naar een prachtig park of naar een mangrovebos. Stuk voor stuk mooie bezienswaardigheden die je een keer gezien moet hebben. Met behulp van de top 10 van Benoa weet je waar de hotspots van de plaats zijn. Maak een handige planning zodat je ze allemaal kunt bekijken. Met behulp van de kaart kun je ze op een logische manier inplannen.

1. Rondreis door sawa’s

Rondreis door sawa's - bezienswaardigheden Benoa

Via een speciale rondreis word je door de iconische rijstvelden van Bali geleid; het geeft je een indruk van het pure leven van Indonesië. Er zijn altijd mensen aan het werk in de rijstvelden zodat je goed kunt bekijken hoe het proces van het kweken verloopt. Het zaaien, onderhouden en oogsten van rijst gebeurt nog veel met de hand.

2. Pantai Tegal Wangi

Pantai Tegal Wangi

Dit strand uit de top 10 bezienswaardigheden is een waar paradijs voor natuurliefhebbers, maar leent zich ook uitstekend voor de watersport. Met de juiste wind kun je hier prima windsurfen en de mooie onderwaterwereld leent zich ook prima om te snorkelen en te duiken.

3. Garuda Wisnu Central Park

Garuda Wisnu Cultureel Park - Bezienswaardigheden benoa

In dit culturele park uit de top 10 vind je diverse bezienswaardigheden, waaronder een vijver met lotusbloemen en religieuze standbeelden. Dit park ziet er geweldig uit en zorgt ervoor dat je al snel vele foto’s gaat maken van het park en de omgeving.

4. Tanjung Benoa Beach

Tanjung Benoa Beach

Dit strand uit de top 10 hotspots kijkt uit over de helderblauwe zee van Bali en beschikt over luxe strandbedden. Hier kun je heerlijk meerdere dagen verblijven wanneer je Bali bezoekt. Het strand van benoa ziet er mede door de palmbomen en de mooie zee prachtig uit.

5. Museum Pasifika

Dit kunstmuseum heeft een brede collectie aan veelal traditionele kunstwerken van Balinese bodem. De echte kunstliefhebber kan hier dan ook vele uren doorbrengen. Met een gids kun je hier een rondleiding krijgen waardoor je veel extra informatie krijgt.

6. Balangan Beach

Balangan Beach

Dit strand uit de top 10 bezienswaardigheden van Benoa doet paradijselijk aan en behoort tot de ultieme hotspots voor watersporters. Het strand is dan weliswaar niet heel diep, het is lekker lang waardoor je er ook heerlijk kunt wandelen. De restaurants die erbij horen kun je prima terecht voor een lunch en drinken.

7. Mangrovebos

Het mangrovebos uit deze top 10 laat de natuur zien en behoort, vooral voor natuurliefhebbers, tot de mooiste bezienswaardigheden. Je kunt hier vele foto’s maken en wellicht zie je nog wat wilde dieren voorbij komen.

8. Tanjung Benoa

Tanjung Benoa

Tegenover de luxe resorts bevindt zich het oude dorp van Tanjung. Wanneer je dit bezoekt, ervaar je het ware en ongerepte leven op Bali. je kunt hier ook e verborgen armoede zien. Via het hotel zijn er verschillende mogelijkheden om met een gids het dorpje te bekijken. Zo krijg je meer te horen en te zien dan wanneer je op eigen houtje door het dopje wandelt.

9. Winkelen

In de omgeving vind je veel winkels en restaurantjes; voor een dagje shoppen of voor een hapje kun je hier prima terecht. De prijzen van de artikelen zijn hier erg laag. In vergelijking met Nederland is het hier erg goedkoop. De vele kleding die je hier kunt kopen zorgt er vaak voor dat de koffers op de terugweg nog maar met moeite dicht kunnen. Met enige regelmaat komt het gewicht dan ook over het aantal kilo’s heen waardoor je moet bijbetalen op de terugvlucht vanaf Bali.

10. Watersportactiviteiten

Diverse kuststroken in deze omgeving, eveneens terug te vinden in deze top 10 bezienswaardigheden, lenen zich uitstekend voor watersporten, zoals surfen en snorkelen. Ook is het mogelijk om te duiken. Vanaf de kust of vanuit een boot kun je mooie plekken bekijken. De onderwaterwereld van Bali is erg kleurrijk en divers. Neem dan ook rustig de tijd om dit allemaal te bekijken.

Ben je ook benieuwd naar het pure en Balinese leven, zoals een rondleiding door de sawa’s? Of, wil je surfend door het water en uitrusten op de paradijselijke stranden? Bezoek dan deze top 10 bezienswaardigheden van Tanjung Benoa.