Top 10 stranden Bali

Waar zijn de mooiste stranden van Bali? Je ziet ze allemaal in de onderstaande top 10.

Bali staat garant voor prachtig weer, uitnodigende stranden en een bruisend uitgaansleven tot in de vroege uurtjes. Maar waar moet je zijn voor de mooiste plekken? Ik ben reeds verschillende malen in Bali geweest en ik kan je vertellen dat ik er geen genoeg van krijg! Dit land heeft alles was een perfecte reis vereist. Daarom geef ik je graag een top 10 stranden in Bali zodat je alvast inspiratie kan opdoen voor je reis.

 

Tip! Bekijk op TUI.nl :

Bekijk de BALI STRANDEN

Mooiste strandvakanties van Bali

 

  • Wat zijn de mooiste stranden van Bali?
  • Welke stranden zijn erg populair voor toeristen?
  • Foto’s van stranden met een prachtig uitzicht
  • Geweldige stranden in diverse kleine plaatsen zoals Benoa of Sanur
  • De informatie kan je bekijken op TUI

 

Bekijk de top 10 op D-Reizen >>

(Zoek naar je bestemming en bekijk de vele foto’s voor een goede indruk).

 

Betrouwbaar Bekijk de foto’s en video’s van de stranden op TUI.nl:

Stranden Bali

(Klik op de foto’s of video om de stranden te bekijken op de website van TUI.)

Top 10 stranden Bali

Kijk even mee naar de top 10 stranden op Bali en ontdek zelf welke plekken het beste aansluiten bij jouw idee van een onvergetelijke reis! Welke stranden staan als beste aangeschreven volgens vele anderen? Met behulp van veel beoordelingen en reviews is de top 10 stranden van Bali samengesteld. Welke plekken zijn het mooiste om te bezoeken? Met een huurauto of een excursie kun je ze allemaal langsgaan.

Bezienswaardigheden op vakantie

De mooiste stranden in Bali

Het eiland Bali heeft zeer veel mooie stranden. De 10 mooiste stranden van het eiland worden dan ook gebruikt om de top 10 te maken. In het hotel waar je verblijft kun je ook veel informatie krijgen over de verschillende mooie plekken van het eiland zoals de bezienswaardigheden. Naast het bekijken van gebouwen, tempels of oude steden, zijn de stranden ook erg populair.

Enkele populaire plaatsen:

 

 

Top 10 stranden van Bali:

 

1. Mengiat Beach

Mengiat Beach - Stranden Bali

Prachtig helder water en mooie rotspartijen. Door het gebrek aan golven, is deze plek ideaal voor verschillende vissoorten die vaak rond de rotsen zwemmen. Op stranden als dit komt alles goed.

2. Lotus Lagoon

Lotus Lagoon - Stranden Bali

Een plekje dat zeker moet terugkomen in elke top 10, is Lotus Lagoon. Prachtige uitzichten vind je hier en zoals de naam doet vermoeden, zal je hier de mooiste lotusbloemen terugvinden. Neem de tijd om deze hemelse plek in Bali te ontdekken.

3. Pemuteran Bay

Pemuteran Bay - Stranden Bali

Diepzeeduikers en snorkellaars komen hier niets te kort. Laat je verrassen door de prachtige wereld onder water en geniet bij zonsondergang van het prachtige uitzicht. een verdiende plaats in deze top 10!

4. Padang Bai

Padang Bai - Stranden Bali

Heerlijk hoe dit dorpje nog steeds een authentiek vissersdorpje is zonder al te veel toeristische invloeden. Geniet van de rust en culturele tradities uit Bali. Vergeet ook zeker de lokale visspecialiteiten niet te proeven!

5. Jimbaran Bay

Jimbaran Bay - Stranden Bali

Zeer mooi zandstrand, maar vrij druk bezocht. De zonsondergangen zijn hier echter prachtig en daarom staat deze locatie in onze top 10.

 

De mooiste stranden van Bali

 

6. Tegal Wangi Beach

Tegal Wangi Beach - Stranden Bali

Voor de gezinnen onder ons is dit strand ideaal. Niet al te druk en een mooi wit strand. Deze plek is zeker een bezoekje waard!

7. Kubu Beach

Kubu Beach - Stranden Bali

Geniet van een cocktail vanuit je luie strandstoel met zicht op de prachtige zee. Dit strand heeft alles in zich voor de perfecte me-time!

8. Sanur Beach

Sanur Beach - Stranden Bali

5 kilometer lang is dit prachtige strand. 5 kilometer rust aan heerlijk helder water. Ideaal voor gezinnen met kinderen. Een rustig strand, maar wel een verdiende plaats in deze top 10.

9. Legian Beach

Legian Beach - Stranden Bali

Vooral bekend om zijn rijkelijke nachtleven. Voor alle reizigers die genieten van een vakantie vol nachtleven: This is the place to be!

10. Kuta Beach

Kuta Beach - Stranden Bali

De stranden van Kuta Beach zijn ideaal voor budget-reizigers. Hier vind je hotels en andere zaken voor een zacht prijsje. Genieten hoeft niet duur te zijn!

Deze top 10 van stranden is maar een kleine greep uit de prachtige plekken die Bali aan te bieden heeft. Het is veelzijdig en zodoende in staat om iedere reiziger te bekoren! Geniet van je vakantie!