Top 10 stranden Kaapstad

Wanneer je aan Kaapstad in Zuid-Afrika denkt, denk je waarschijnlijk vooral aan safari’s en de big five spotten. Zuid-Afrika en vooral de buurt van Kaapstad heeft ook fantastische stranden, waar deze top 10 je meer over vertelt. Tijdens je reis moet je minimaal één van deze stranden bezoeken, maar het liefst allemaal. Bekijk hieronder de top 10 stranden van Kaapstad.

 

Betrouwbaar Bekijk de stranden van Kaapstad op TUI.nl:

 

Bekijk de KAAPSTAD STRANDEN

Strandvakanties Kaapstad

 

Of ga meteen naar:

 

Stranden van Kaapstad:

Stranden Kaapstad

(Klik hierboven op de foto’s of de video om de stranden te bekijken op TUI.nl)

  • Wat zijn de mooiste stranden van Kaapstad?
  • Welke stranden zijn geschikt om te surfen en te zonnen?
  • Foto’s van stranden zoals Clifton en Noordhoek beach
  • Geweldige stranden om te bezoeken
  • De informatie kan je bekijken op TUI

 

Top 10 stranden Kaapstad

Er is voor ieder wat wils. Wat voor de meeste stranden geldt in de buurt van Kaapstad en dus ook voor de stranden in deze top 10, is dat het zeewater soms wat fris kan aanvoelen. Er zijn wel een aantal warme stranden. Wees hierop bedacht voor je verkoeling zoekt. De watertemperatuur verschilt natuurlijk per maand, wanneer het bij ons zomer is, is het in Zuid Afrika minder warm. het is daarom erg in trek om te overwinteren.

 

 

De mooiste stranden van Kaapstad

Wanneer je een vakantie gaat boeken zijn er verschillende zaken wat je graag wilt opzoeken. Een mooi strand is er daar één van. De stad heeft verschillende stranden waar je een keuze uit kunt maken. Wil jij ook alleen het beste van het beste? De top 10 stranden van Kaapstad biedt dan uitkomst. Bekijk de verschillende stranden en kies de mooiste uit om te bezoeken.

 

 

 

Top 10 stranden van Kaapstad:

 

1. Het windvrije Clifton Beach

Clifton Beach strand Kaapstad

Clifton beach staat in deze top 10 van stranden bij Kaapstad, omdat er vrijwel geen wind is. Op Clifton 4 is het het drukst, maar daar staat tegenover dat er veel voorzieningen zijn.

2. Het rustige Llandudno beach

Llandudno beach strand Kaapstad

Dit is één van de mooiste stranden in de buurt van Kaapstad en ideaal voor golfsurfers. Het is er rustig en er is geen horeca in de buurt. Ligbedjes en parasols zijn er wel beschikbaar.

3. Het mooie uitzicht van Hout bay beach

Hout bay beach strand Kaapstad

Wanneer je vanaf het strand wilt genieten van de indrukwekkende Chapman’s Peak is dit strand ideaal. Het restaurant hier is erg kindvriendelijk.

4. Wandelen op Noordhoek beach

Noordhoek beach strand Kaapstad

Wanneer je wilt wandelen, is deze plek ideaal. Alle huisdieren zijn hier welkom. Het is ook mogelijk om (georganiseerd) te paardrijden.

5. Het mooie plaatje van Camps bay beach

Camps bay beach strand Kaapstad

Deze plek is de meest bekende plek onder toeristen in deze top 10. Het geeft een prachtig plaatje en is ideaal gelegen. Het is er niet voor niets vaak heel erg druk.

 

De mooiste stranden van Kaapstad

 

6. Het iets rustigere Glen beach

Dit strand ligt naast het vorige strand in deze top 10, namelijk Camps bay beach. De scheiding bestaat uit een paar rotsblokken, maar dit zorgt voor veel meer rust. Daarnaast is het er ook minder winderig.

7. Kitesurfen op Blouberg beach

Blouberg beach strand Kaapstad

Wanneer je van kitesurfen houdt, moet je hierheen. Dit heeft te maken met hoe de wind op de juiste manier richting het strand waait. Vanaf dit strand zie je de Tafelberg en het is hier uitermate geschikt om lekker te zonnen.

8. Leren kitesurfen bij Shark bay

Shark bay in de buurt van Kaapstad heeft de mooiste lagunes die je ooit hebt gezien. Wanneer je het kitesurfen nog moet leren, is dit een ideale tropische plek.

9. Pinguïns op Boulders beach

Boulders beach strand Kaapstad

Wanneer je pinguïns wilt zien, moet je Boulders beach bezoeken. Alleen al daarom terecht in deze top 10.

10. Surfhuisjes op Muizenberg beach

Muizenberg beach strand Kaapstad

De surfhuisjes van het Muizenberg beach zijn herkenbaar. Het water is hier enigszins warm, wat een aangename bijkomstigheid is.